Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Слово тюнінг стало якимось синонімом прийняття анаболіків у качків. По твоєму Тюнінг це є збільшення потужності?Liuskywalker писав: За рік він затюниться і вже приїде на ділі натягувати двінашки
Ух ти. По цій логіці правильно відварена картопля стає котлетоюInfernal писав: Для мене навіть ідеально приведений в порядок, правильно налаштований СТОК , то вже тюнінг
не вартоЧи варто тюнингувати ВАЗ або тема про ЖИГУЛИ
Це є встановлення комплектуючих, апгрейд, прокачка, модернізація.Konsperant писав: взагалі то Тюнінг, це доробки автомобіля з метою покращення керованості, гальм, прискорення, зовнішнього вигляду, коил дійсно є зміни і про них не подрібно кричати що ти зробив, а і так все видно...
не приховуй ремонт ВАЗу під слово тюнінгInfernal писав: Тюнінг це є настройка і підгонка вже встановлених комплектуючих.
ти думаєш ти перший це йому говориш?Spesh писав:та чо ви з ним вже 27 сторінок розводите демагогію, Infernal, харош тут в форумного воїна бавитись, давай вечером пересікаємося, стаєм на світофор і показаєш пацанам як валить ВАЗ та й на тому всьо! пацами поймуть шо ВАЗ то є стильно,модно,молодьожно і ніхто більше з тобою спорити! а [цензура] не мішки носити!
шо можна в жигулю стільки часу робити?Infernal писав:Spesh, Машина на ремонті до кінця тиждня в кращому випадку. Хоча навряд
класна аватаркаb_andriy писав: шо можна в жигулю стільки часу робити?
та шо ти тут бабушку лахматіш, машина в нього в ремонті... ну давай рівно через тиждень пересікаємся, чи може тобі помогти машину зробити? давай так шоб ти тут опять окуня не включив, я навіть готовий той твій ваз до своїх майстрів затянути шоб вони його зробили, і шоб тебе нарешті наказали на дорозі шоб той весь твій левий базарок прикрився і буш сопіти тихо в дві дирки осмисливши то шо ВАЗ то простий засіб пересування а не якись спорткар і нічого надзвичайного від нього не можна чекати не вкінувши в нього 10ку зелені!Infernal писав: Spesh, Машина на ремонті до кінця тиждня в кращому випадку. Хоча навряд
Infernal писав: Spesh, Машина на ремонті до кінця тиждня в кращому випадку. Хоча навряд
b_andriy писав: шо можна в жигулю стільки часу робити?
wklef писав: шо можна в жигулю стільки часу робити?
Від БМВ будеш ставив?Infernal писав: коробка теж вже не айс, дої...в я її .
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей