Власники Хонд незнають шо таке ТОШНИТИ на 4.000 обертів, а ти кажеш валити на 4тисячахInfernal писав: Взагалі пробував хочаб на якійсь машині реально , шо називається ВАЛИТИ у прямому сенсі, так шоб тахометр не падав нижче 4000 об/хв.???

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Власники Хонд незнають шо таке ТОШНИТИ на 4.000 обертів, а ти кажеш валити на 4тисячахInfernal писав: Взагалі пробував хочаб на якійсь машині реально , шо називається ВАЛИТИ у прямому сенсі, так шоб тахометр не падав нижче 4000 об/хв.???
власників Вайперів , не знають шо таке 9000 обертів. А нафіга воно їм нужно???T5-R писав: Власники Хонд
Я свою міг 7-7.5 тис крутити певний час але шо тут пояснювати фазофанату то гірше аніж вагфанати чи бмвістиT5-R писав:Власники Хонд незнають шо таке ТОШНИТИ на 4.000 обертів, а ти кажеш валити на 4тисячахInfernal писав: Взагалі пробував хочаб на якійсь машині реально , шо називається ВАЛИТИ у прямому сенсі, так шоб тахометр не падав нижче 4000 об/хв.???
ей,я колишній фазофанатandreyclk писав: фазофанату то гірше аніж вагфанати
Як говорить однин з вельмишановних фанатів вагу Ти жізнь познав і забув ваз як страшний сонПетро писав:ей,я колишній фазофанатandreyclk писав: фазофанату то гірше аніж вагфанати![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Є, така - "Екон" називаєтьсяInfernal писав: А там є кнопочка "Спорт"" ???
Час - ніч. Старт - Наукова. Фініш - дитяча лікарня на Орлика. Маршрут - пофіг. Мета - максимально швидко.Infernal писав: Обмалюй ше раз маршрутик будь ласка ???Орлика- наукова??
А толку. Ти все одно зосцишInfernal писав: А я тобі свій накидаю
а я ппропонував гонку??AndrewK писав: А толку. Ти все одно зосциш
Ми також знаємо, що ти можеш лише язиком молотиInfernal писав: Я лише знаю шо я можу.
Де відповідь на питання??andreyclk писав:Про нульовик я тобі незрозуміло написав чи до тебе погано доходить????
Доречі в якоі джт 500 нульовик стоіть? Шо в 69р шо в 2014 фільтра звичайні стоять
правда очі коле?Infernal писав:AntikvAr, Оу , полегше з висловами про мою ластівочку, ок?
ти мав на увазі про цей кусок гавна на колесах?Infernal писав: про мою ластівочку, ок?
у любого після 2006 року випускуandreyclk писав: Де відповідь на питання??
Овощь режим означає.AndrewK писав: Є, така - "Екон" називається
http://www.ebay.com/itm/New-Air-Filter- ... 45&vxp=mtrInfernal писав:у любого після 2006 року випускуandreyclk писав: Де відповідь на питання??
приклад http://www.drive2.ru/l/2146363/
вчи матчастьInfernal писав:AndrewK,Овощь режим означає.AndrewK писав: Є, така - "Екон" називається
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей