Походу то не діє бо він готовий був оплатити вже і на місці,але мєнт дав бамажку і сказав валити в банк і ніц його не колише :) ,це при тому що в машині була 2 річна дитина і це була 3-тя ночі...vovka писав: При оплате на месте сотруднику полиции сумма штрафа уменьшается в 2 раза.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хто планує в Болгарію на власному авто?
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Sluva
Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?
Та що туда можна забороненого везти?r0man8 писав: Хоча я б не радив везти щось заборонене, а то можуть по поведінці вичислити, та і для совісті спокійніше.

каністру бєнзи,ящик пива,4 фляшки горілки,кучу московської ковбаси і мороженого мяса в автохолодильнику,кульок різноманітних лікарств і ніхто нічого не казав...спитали йно про наркотики і зброю,але нажаль я не взяв з собою

-
- Ім'я:Roman
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 1 раз
Мости Fetesti/Cernavoda безплатні для машин легкових без прицепів? А то тут якось незрозуміло написано - http://autotraveler.ru/romania/#.U6fvKSjyQrp - "Автомобиль с прицепом/трейлером до 3.5 т"
-
- Ім'я:Віталій
- Подякували: 0
Нічого не платив. Ми їхали двома машинами. Я перший, в мене радар-детектор. Зранку тільки виїхали на трасу з мотеля в Румунії, і вони зразу зупинили. Там здається обмеження в місті 50. А я навіть не помітив як до 74 розігнався. Радар не запікав бо вночі коли їхали то я виключив звук, щоб не будив нікого в машині. А зранку сонце сліпило і я не помітив як діоди блимали. Ну карочє, зупинили наші дві машини. І нагло вимагали документи. Ну я без задньої мислі дав техпаспорт і паспорт закордонний. Подумав, що зауваження зроблять. А вони вирішили протоколи писати. Ми там двіжуху зразу почали розганяти. "То не наша швидкість і т.д. і т.п. Реально на відео в них пару різних машин було видно. Ми їм довго втирали. Вони кажуть, що то їх не ї..е. Протокол, а в суді ми вже будемо доказувати свої аргументи. Двіж був такий, що вони підкріплення визивали, щось тіпа нашого Беркута тільки в сто тисяч раз культурніше. Навіть по англійські з нами говорили. Карочє, закінчилось тим, що виписали протокол на 320 леїв, перекреслили, і написали -50%, тобто 160. Сказали, що на кордоні треба буде заплатити. Але в мене ще там чуйка була, що вони його в базу не занесуть, бо ми кричали що в Бухаресті в посольство поїдем скаржитись)) Вобщєм виїхали з Румунії нічого нікому не плативши. На кордоні ніхто нічого не казав.pavlo09 писав:tiestovm, протокол за перевищення? Як і скільки платив?
-
Повір мені, я минулого року так само парився як і ти зараз. Насправді, на нашому кордоні просто відкрили багажник, спитали чи не везу нічого забороненого і гуд бай. Румунам і Болгарам, таке враження, було ще більше по..уй))) Але ніхто тобі не може гарантувати, що якомусь погранцю ти не сподобаєшся і він тебе на яму не відправить. Тут діло таке. Але 99,9% що ніхто нічого не перевертає і не розпаковує.Fobos писав:Напишіть хтось конкретно ще, що необхідно мати: аптечка, знак аварійної зупинки (один чи два?), вогнегасник, жилетка, трос буксирувальний, що там ще?
Чого не можна везти: сигарети більше 2ох пачок на особу, більше літра алкоголю на особу, якісь медикаменти може не можна везти?
А щодо "що необхідно мати: аптечка, знак аварійної зупинки (один чи два?), вогнегасник, жилетка, трос буксирувальний, що там ще? " так це ти повинен мати не тільки коли на море їдеш закордон, а і кожеш божий день. Тут ти вже сам по совісті пакуйся. Аптечка - само собою треба в машині мати. Нехай ти її потім викинеш, бо термін придатності вийде, але бути в машині вона повинна. Знаки аварійної зупинки - нехай вони тобі не пригодяться, але вони теж повинні бути в машині. Це ж все твоя і пасажирів твоїх безпека. Трос - ну можеш не брати. Але легше на буксирі ніж пхати якщо втикне щось. Так що тут діло таке... А! І ще одне.. Всі в один голос мені казали: "Обов*язково треба крісла для дітей!" Так, треба, це їхня безпека. Але якщо не було місця в машині для двох крісел, то що? Не їхати на море?))) І митники, і погранці, і Поліція - всі бачили що в машині діти. За крісла - ніхто нічого))
- dgrifon
- Ім'я:Григорий
Всем привет. Ездил ли кто-то в этом году уже в болгарию на машине?
Был бы благодарен за совет по поводу маршрута.
Знаю, что если ехать через Мукачево - то там было около 20 - 30 километров очень плохой дороги до границы. Починили ли там дороги или всё также?
Плюс этого маршрута в том, что плохой дороги всего этот участок, а в остальном всё отлично. Ну и то, что тут мало туристических автобусов, и как следствие быстрее проходиться граница.
А вот про маршрут через Ивано-Франковск я абсолютно ничего незнаю. Стоит ли выбрать этот и если да, то расскажите подетальнее как проехать по нормальным дорогам с минимумом ям и т.д.
Был бы благодарен за совет по поводу маршрута.
Знаю, что если ехать через Мукачево - то там было около 20 - 30 километров очень плохой дороги до границы. Починили ли там дороги или всё также?

Плюс этого маршрута в том, что плохой дороги всего этот участок, а в остальном всё отлично. Ну и то, что тут мало туристических автобусов, и как следствие быстрее проходиться граница.
А вот про маршрут через Ивано-Франковск я абсолютно ничего незнаю. Стоит ли выбрать этот и если да, то расскажите подетальнее как проехать по нормальным дорогам с минимумом ям и т.д.

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
dgrifon, на тому участку нічього аж такого страшного немає, звична для України дорога, ями є, але не такі страшні. Якщо їхати через закарпаття, то однозначно через Трансфагараш. Загальна тривалість маршруту получиться довшою, але час буде витрачений на дорозі а не на кордоні.
Інфа станом на серпень 2013 року, цього року навряд чи хтось їздив.
Інфа станом на серпень 2013 року, цього року навряд чи хтось їздив.
Машина не жінка , помилок не пробачає
-
Через Закарпаття кусок поганої дороги справді є. Від Берегового до самого кордону. І все. Їхати тудою виходить довше на 150 км. +/-. Я через Ів.Франкіськ не їздив, але якщо ще ращ буду їхати в Болгарію то тільки через Закарпаття. Такого захоплення від тих краєвидів по дорозі через Франик явно не буде. А перевали... Це щось з чимось. Однозначно через Закарпаття!!! До речі, біля Пітешті знаю просто бомбезний мотель. Ціна якість вище всяких похвал. Якщо зранку виїжджати то до ночі легко можна добратись. І до темна можна встигнути перевали проскочити і спокійно перепочити. Pension Florica
http://www.booking.com/hotel/ro/pensiun ... 4acfef0dX1
http://www.booking.com/hotel/ro/pensiun ... 4acfef0dX1
- Buts
dgrifon, z ] Я їхав в неділю черех Франківськ.
Акуратно до Франківська доїхав за 2 години. До кордону за 5,5 години.
Смислу не бачу через Стрий їхати. На кордоні все одно стаєш перший в транзитну чергу (праворуч).
Перед кордоном є Вог, залив під закрутку. Проїхав всю Румунію і в Болгарії до Велико-Тирново на укр бензі.
Акуратно до Франківська доїхав за 2 години. До кордону за 5,5 години.
Смислу не бачу через Стрий їхати. На кордоні все одно стаєш перший в транзитну чергу (праворуч).
Перед кордоном є Вог, залив під закрутку. Проїхав всю Румунію і в Болгарії до Велико-Тирново на укр бензі.
- Yura Ros
- Ім'я:Юра
- Номер:4607
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Я 5 липня збираюсь в Болгарію, машиною.
Якщо хтось їде,в той самий час,маячте
Якщо хтось їде,в той самий час,маячте

whiteline,dba,tein,girodisc,defi,powerflex,hawk,Xtreme Clutch,ACL
0677100852 Юра
0677100852 Юра
- Дмитриус
- Ім'я:Дмитриус
Ото превед вам з золотих песков! Попиваю вискарик на басейни
погода супер , доихали добре 

Маю всякi вкуснастi...
- Sluva
Вас там не затопило?Дмитриус писав: Ото превед вам з золотих песков!

- Buts
Sluva, На Тасосі бачили українців які приїхали з Болгарії, кажуть їхній готель 2 рази затоплювало.
- Дмитриус
Усе добре, писля обиду буду у Варни.Вечерком видпишу шо там.Sluva писав:Вас там не затопило?Дмитриус писав: Ото превед вам з золотих песков!
Маю всякi вкуснастi...
-
- Номер:007
підкажіть ,якщо задня фара має дирку як пять копійок мене Румуни пропустять ?
-
Якщо особисто в них не будеш про це питати то думаю, що пропустятьskubi писав:підкажіть ,якщо задня фара має дирку як пять копійок мене Румуни пропустять ?

-
- Номер:007
дякую ,просто не знаю ніразу не їхав туди ,знаю що поляки точно не пустять.
- anry1
- Ім'я:anry
- Дякував (ла): 4 рази
-Може хтось за півас допоможе ай -го на гелексі втулити ( шоб з гуглом не паритись ?Sluva писав:гугл тобі в помощь....kapi писав: так ж вона для ІОС....
- MarKo
- Ім'я:Мар'ян
- Дякував (ла): 43 рази
- Подякували: 2 рази
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=464536anry1 писав: Може хтось за півас допоможе ай -го на гелексі втулити ( шоб з гуглом не паритись ?
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopi ... ry16368287
але попередньо потрібно зареєструватися. нічого складного немає, хвилин 20-30 на саму інсталяцію/налаштування, довше завантажувати карти :)
- Дмитриус
Вчора був у Варни, все ок .Правда були в центральних районах, там жодного спогаду про потоп, а на окраинах ппц.Погода супер, усим вдалого видпочинку 

Маю всякi вкуснастi...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей