Автомобілі вітчизняного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
пропан-бутан
p0var
Ім'я:Макс
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:
Re: пропан-бутан

Повідомлення p0var » Вів, 17 червня 2014, 21:06

оксана2013 писав: В балон 42 л на Укрнафті влазить 38-40 л. Це нормально?
шось забагато ніби
хм.. яка укрнафта?

Старайтесь коли колонка сповільнює закачку просили виключати.
Коли колонка пхає останні літри - колонка нехотячи починає вас дурити. І вам по лічільнику "дожали" 2-3 літра, а насправді може і нічого не зайшло. А може літр все ж таки зайшов.

Не критично, в мене заправляється 40-41 в 42 літровий балон. Але це в мене.
Любий балон робиться з запасом, якщо у вас на балоні пише 42 літра, то реально, якщо в нього заливати воду, вийде десь 45-47 літрів в залежності від виробника.
моб. 098 943 03 54
instagram.com/westgaslviv
westgas.lviv.ua

оксана2013
Стать:жінка
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення оксана2013 » Сер, 18 червня 2014, 14:19

p0var писав: хм.. яка укрнафта?

Старайтесь коли колонка сповільнює закачку просили виключати.
Коли колонка пхає останні літри - колонка нехотячи починає вас дурити. І вам по лічільнику "дожали" 2-3 літра, а насправді може і нічого не зайшло. А може літр все ж таки зайшов.

Не критично, в мене заправляється 40-41 в 42 літровий балон. Але це в мене.
Любий балон робиться з запасом, якщо у вас на балоні пише 42 літра, то реально, якщо в нього заливати воду, вийде десь 45-47 літрів в залежності від виробника.
Укрнафта за Винниками. По розходу все добре, на літр більше приблизно, ніж бензину. Тобто не мали б дуже дурити. Коли дуже вже помаленько йде, кажу зупинити. Але цікаво чого стільки влазить :surprised

На Укрнафті на Пластовій кілька раз заправляла по 30 л, і кожен раз на 20-40 км менше проїжджала. А дороги ті ж самі, стиль їзди той самий, пробки приблизно однакові кожен раз.

tiestovm
Ім'я:Віталій

Повідомлення tiestovm » П'ят, 20 червня 2014, 14:16

Одного разу заправлявся на ВОГ біля Авторинку на Кривчицях. Так от, в мене балон-циліндр на 60 л. Постійно влазить на різних заправках 52-55 л. +/-. А от тут на ВОГ залили 63л. !!! Я в ступорі. Зрозумівши, що від вуйка, який заправляє внятних пояснень я не отримаю, я пішов до касира. Той так само: "Ну...Му...Бу...". Карочє, вирішив не нервувати зря. Приїхав додому і одразу написав скаргу в ел. вигляді і відправив на офіційний мейл ВОГ. В той же вечір прийшла відповідь, що скаргу прийнято, направлено компетентному керівнику. Через день-два прийшла від нього відповідь, що скарга розглянута, запланована перевірка тої АЗС, тої колонки і т.п. З часом отримав відповідь, що все перевірили, порушень на виявили, перепломбували, а мені порадили звернутись на діагностику мого ГБО. Так що, як казав дід Панас - "Ось така х$йня малята, любі хлопчики, дівчата"...

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » П'ят, 20 червня 2014, 15:09

хтось має відгуки про заправкі на укрнафті на лівандофці? :sing
тіпа свіжакова якась... :ninja

Smith Wesson
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Smith Wesson » П'ят, 20 червня 2014, 15:14

Що значить свіжакова? Я там останні 5 разів заправлявся, газ вроді нормальний, але я сам кажу скільки літрів заправляти, то про перелив чи недолив незнаю. Розхід 12л. на бензі був завжди в тому режимі 10-11л.

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » П'ят, 20 червня 2014, 15:37

Smith Wesson, я мав на увазі, шо її не 5 років тому, а максимум 5 місяців тому поставивли :sing

Smith Wesson

Повідомлення Smith Wesson » П'ят, 20 червня 2014, 15:56

А ну так, заправщик теж мені то казав що зимою лише газ поставили, я просто ГБО тільки місяць як поставив собі.
Ну я впринципі тільки там заправляюсь, ще в Рівненській обл. один раз і один раз на ВОГ заправив установщік. То щось порівнювати немаю з чим, а тою на Рудненській цілком задоволений. Черги часом бувають, але довго ще ні разу не чекав.

Денис
Ім'я:Денис
Дякував (ла): 20 рази

Повідомлення Денис » П'ят, 20 червня 2014, 17:40

tiestovm писав:Одного разу заправлявся на ВОГ біля Авторинку на Кривчицях. Так от, в мене балон-циліндр на 60 л. Постійно влазить на різних заправках 52-55 л. +/-. А от тут на ВОГ залили 63л. !!! Я в ступорі. Зрозумівши, що від вуйка, який заправляє внятних пояснень я не отримаю, я пішов до касира. Той так само: "Ну...Му...Бу...". Карочє, вирішив не нервувати зря. Приїхав додому і одразу написав скаргу в ел. вигляді і відправив на офіційний мейл ВОГ. В той же вечір прийшла відповідь, що скаргу прийнято, направлено компетентному керівнику. Через день-два прийшла від нього відповідь, що скарга розглянута, запланована перевірка тої АЗС, тої колонки і т.п. З часом отримав відповідь, що все перевірили, порушень на виявили, перепломбували, а мені порадили звернутись на діагностику мого ГБО. Так що, як казав дід Панас - "Ось така х$йня малята, любі хлопчики, дівчата"...
Заправлявся там тiльки один раз,бiльше туда не ногою,бо намахують...

Денис

Повідомлення Денис » П'ят, 20 червня 2014, 17:42

На Shеll по вул.Зеленiй,знову поламався двигун,так що газом там не заправляють,i не будуть заправляти як мiнiмум тиждень(:-

tiestovm

Повідомлення tiestovm » П'ят, 20 червня 2014, 22:22

Сьогодні заправився на ОККО (Пасічна-Дж.Вашингтона). Влізло майже 55л. Але не знаю чи то від їхнього газу, чи ще від чогось, але коли проїхав з 10км. і заглушив на півгодини машину, то коли завів і через пару секунд рушив з місця то машина почала дьоргатись і обороти почали різко скакати. Я зупинився, а машина тоді взагалі заглохла. Завів, вроді вже менш-більш, але вискочила помилка (машинка з ключиком). Завтра прийдеться Оп-ком підключати(((( До речі, часто помічав подьоргування машини саме після того, як заглушив і через пару хвилин знову завожу. Може хтось в курсі що то за фігня?

VETERAN
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 32 рази

Повідомлення VETERAN » П'ят, 20 червня 2014, 23:18

tiestovm, буває газ з усякими там газолінами - поки їдеш, воно у виді туману валить в мотор і згорає. А зупиниш - тече по всяких жиклерах і клапанах.

p0var
Ім'я:Макс
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

Повідомлення p0var » П'ят, 20 червня 2014, 23:19

ну вже писали чорний список: Біля Ашану укрнафта недолив, ОККО Пасіки і ОККО Пасічна-Вашингтона - бруд.
tiestovm, стосовно ВОГ на кривчицях - мій балонщик перевіряв її, збільшився розхід на літр.
моб. 098 943 03 54
instagram.com/westgaslviv
westgas.lviv.ua

tiestovm

Повідомлення tiestovm » Суб, 21 червня 2014, 01:17

p0var писав:ну вже писали чорний список: Біля Ашану укрнафта недолив, ОККО Пасіки і ОККО Пасічна-Вашингтона - бруд.
tiestovm, стосовно ВОГ на кривчицях - мій балонщик перевіряв її, збільшився розхід на літр.
Я от думав заправитись на Шелл на Зеленій, але приїхав, а вони не заправляють газ (якась поломка). На Газовик на Зеленій теж чогось не поїхав, а поїхав на ОККО (грьобана їхня Фішка, таки заманює)

Денис

Повідомлення Денис » Суб, 21 червня 2014, 13:06

tiestovm писав:
p0var писав:ну вже писали чорний список: Біля Ашану укрнафта недолив, ОККО Пасіки і ОККО Пасічна-Вашингтона - бруд.
Я от думав заправитись на Шелл на Зеленій, але приїхав, а вони не заправляють газ (якась поломка). На Газовик на Зеленій теж чогось не поїхав, а поїхав на ОККО (грьобана їхня Фішка, таки заманює)
Wоg та Shеll так само мають програми лояльностi. Тебе не фiшка привабила,а близкiсть заправки в тому районi-:)
P.S-про Шелл на Зеленiй,писав ще вчора! Частiше заходи на форум-:)

tiestovm

Повідомлення tiestovm » Нед, 22 червня 2014, 13:59

Денис писав:P.S-про Шелл на Зеленiй,писав ще вчора! Частiше заходи на форум-:)
Ну ти написав як раз в п*ятницю, але після того, як я вже заправився. Що цікаво - я їм перед тим передзвонив, щоб спитати чи є на тій заправці газ і чи вони зараз заправляють, бо на сайті Шелла немає газу на тій АЗС. Дівчина мені сказала, що все ОК, можна їхати. А коли приїхав то облом.. На рахунок близкості - та мені що на Шелл, що на ОККО, що на Газовик на Зеленій - однакова відстань.

Денис

Повідомлення Денис » Нед, 22 червня 2014, 15:07

Я так само iм деколи дзвоню,але бувае форс-мажор(:-

tiestovm

Повідомлення tiestovm » Нед, 22 червня 2014, 15:35

Колись ще купував паливні картки ВОГ в одної людини, з якоїсь спілки споживачів.. На літрі була економія 50 коп. Ніхто таке не купує зараз?

Smith Wesson

Повідомлення Smith Wesson » Нед, 22 червня 2014, 15:49

tiestovm писав: Колись ще купував паливні картки ВОГ в одної людини, з якоїсь спілки споживачів.. На літрі була економія 50 коп. Ніхто таке не купує зараз?
Мій брат купує на рік наперед, в той період коли газ найдешевше. Але я б так не зміг, я техніку купую в розстрочку, а тут ще й наперед, в мене цілий рік фінанси крутяться та на себе працюють )))

tiestovm

Повідомлення tiestovm » Нед, 22 червня 2014, 15:58

То значить не такі талони. Я купував і хоч в той же день міг заправлятись.

Денис

Повідомлення Денис » Нед, 22 червня 2014, 17:35

Денис писав:На Shеll по вул.Зеленiй,знову поламався двигун,так що газом там не заправляють,i не будуть заправляти як мiнiмум тиждень(:-
Як не дивно,але вже заправляють

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей