Ну, сміливішеAndrewK писав: Загоряється стрілка. Твої дії?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну, сміливішеAndrewK писав: Загоряється стрілка. Твої дії?
згідно 16.10 мушу повернути.AndrewK писав: Нагадую, там лише одна смуга і ти вважаєш себе ніразу не виродком і права не купившим![]()
AndrewK писав: Ти стоїш перший на червоне, щоб їхати в МЕТРО
AndrewK писав: Загоряється стрілка. Твої дії?
Неканає. Бо тоді ти порушник і виродокBOXER писав:AndrewK писав: Ти стоїш перший на червоне, щоб їхати в МЕТРОAndrewK писав: Загоряється стрілка. Твої дії?в чому питання - стою і чекаю свого зеленого наліво.
Ну шо ти починаєшxxfOxx писав: валянки будуть і далі так їздити, бо срачка то страшна сила
MAECTP0 писав: ну за спокій мене сьогодні винагороджено. Вечером Сусід по гаражах віддав в норма стані диван
MAECTP0, міняй підписMAECTP0 писав: сусіди - жлоби.
якшо мова про ту буду бежеву - то аналогічне наблюдав на дняхAndrewK писав: Форд-Еколайн
біла буда!Felix писав: якшо мова про ту буду бежеву - то аналогічне наблюдав на днях
треба було вживу побажатиAndrewK писав: Посилаю йому промені поносу і бажаю атипічної діареї
Кажеш треба було розвертатися і доганялки з неадекватом влаштовуватиDexter писав: треба було вживу побажати
ще менше логіки в інтернет-побажаннях, ще й якщо ймовірність того що вів зайде сюди і прочитає близька до нуляAndrewK писав:Кажеш треба було розвертатися і доганялки з неадекватом влаштовуватиDexter писав: треба було вживу побажати?
Нє, без питань, я пацан прямий, часом занадто, але цей варіант мале малу частку логіки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей