боїшся щоб хтось не випорожнивсяDexter писав: вікно водійське докінця закривай, коли йдеш кудась

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
боїшся щоб хтось не випорожнивсяDexter писав: вікно водійське докінця закривай, коли йдеш кудась
Як тисячі інших жигулів. Нічого особливого.Infernal писав:T5-R, Ану - ану . Цікаво .. І як ?![]()
тільки це стосується тюнингу як такого взагалі любої машини.pavlolvov писав: кщо для Вас автомобіль представляє якусь цінність і ВИ маєте пару лишніх грн і вам подобається крутити гайки чи ви не уявляєте без цього свого життя то ВАРТО, навідь не дивлячись на те що потім ВИ не зможете продати це авто навідь за половину вкладених в нього грошей, і це усвідомлюють більшість ..
всьо вже сказано !!T5-R писав: Як тисячі інших жигулів. Нічого особливого.Ще бракує лунаючоі "чорние глаза" і наліпки Ак 47
Та то не моя, таких по Львові тисячі їздятьDexter писав: ти десь біля Личаківської живеш?? тачко дуже часто там бачу
Та роби що хочеш, але ж ти доказуєш, що стокові тази валятьInfernal писав: Але навіть якшо для тебе машина є якоюсь цінністю, прибігає якийсь AndrewK і починає експертно втирати, шо то того не варте і треба обовязково купити собі іномарку і шо свистулька з пердулькою нічо не рішають , і колеса г...но і взагалі всьо г...но
Спочатку розберися що для тебе є термін "ВАЛЯТЬ"?AndrewK писав: Та роби що хочеш, але ж ти доказуєш, що стокові тази валять
Никаких проблем вообще. Просто фразы в стилеdiesell писав: Я так вообще поонимаю, что у человека просто проблемы на почве.... ОТСУТСТВИЯ СОЕГО БМВ и он обозлился на иномарки( особенно я заметил на БМВ).
Полюбому сімка з свистулькою і пердулькою це всього навсього сімка зі свистулькою і пердулькою; тобто стокInfernal писав: Стоковий таз, як і будь яке інше стокове лайно даної цінової категорії, може бути лише засобом пересування дупи з однієї пивнухи до іншої, з зупинкою під платним сортіром, або під безплатним кущем.
Мені от цікаво, 1,5 це також до 2,0 літраInfernal писав: атмосферный заднеприводный Таз с объёмом до 2,0 литра
Infernal писав: ссылка на ресурс http://www.drive2.ru/l/3953224/
Там відпало, сям "паламалася насяльніка", он там застукалоНа возврате на старт вижу что пропало напряжение в сети, точнее зарядка АКБ. Останавливаюсь, свечу мобилкой на генератор и вижу, что тупо отломался от фишки провод на обмотку возбуждения генератора. Быстро находим то что было под рукой для обжима, а это оказались … кусачки для ногтей.))) Кое как обжимаю и еду опять на старт. Один заезд… и зарядка снова пропала.(
Така його судьбаAndrewK писав: А іно буде їздило кожен день в якості дуповозки і його ще й для прикола досить
З зором проблеми?Infernal писав:AndrewK,
А тепер я запитую, скільки тобі років ???![]()
![]()
![]()
Ну, це коли чувак на тазі каже, що їде достойніше ніж іно, наприклад 2.0Infernal писав:Така його судьбаAndrewK писав: А іно буде їздило кожен день в якості дуповозки і його ще й для прикола досить![]()
И ти не відповів на питання , що таке для тебе ВАЛИТЬ???!!!![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей