andreyclk писав: Jarevych, короч то можна їхати то неможна їхати 'самі відповіли на свої запитання ше раз перечитали пдр ,не зря я тут надривався

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
andreyclk писав: Jarevych, короч то можна їхати то неможна їхати 'самі відповіли на свої запитання ше раз перечитали пдр ,не зря я тут надривався
Само собою не вписане, бо це брєд як на мене. Вписано про 60 км/год. Все що більше - порушення. Є похибка на точність вимірювальних приладів і все. Я не зовсім розумію суть дискусїї? Ти переконуєш що це не порушення?andreyclk писав: andrewdor, за +19 навіть насварити неможуть оскільки це не адмін чи кримінальне чи інше порушення,це поняття просто невписали нікуди
Я так не думаю. Цього достатньо, щоб не сумувати?BOXER писав:![]()
так от чому ти почав на моті кататись. дааа, до того в тебе дійсно сумне життя було
чоловіче не перекручуй...навіть матациклісти не сперечались що для них 120 це порушення і спор не про їзду там де знак 80дозволяє,а взагалі по середньо статистичному місту де офіційно дозволяється 60 і вже всі на цьому форумі тобі це пояснюють,а ти далі снікерсуєшandreyclk писав:Bohdan, 1.Дискусія в тому ,що 120 на мотику не порушення а 80 по місту із знаком 80 в червоному кружечку це порушення.
чесн слово ти трудний....я тобі вище писав про то щоб забитись на фляшку коняка ти поморозився...правила читати йти не хочеш....ще раз ...останній... тобі повідомляю...максимально дозволена швидкість в населеному пункті 60км за годину,є виключення ділянки міських доріг де можна рухатись швидше і ці ділянки обмежені знаками...йди візьми книжечку правил і перечитай 12 розділ...там не багато,але може накінець тобі прояснитьсяandreyclk писав:Sluva, я тобі не про середню швидкість писав а максимальну тому просьба не крутити моі слова в сторону яку кому вигідно
ніф не понявandreyclk писав: якби в нас були законні причини зупинки дайці б на лехусах не іздили
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей