І про дощ завтра знаю, в мене наприклад мухи на вікні так позасихали що резинки на щітках обдирає

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В белорусии в осномном на авто мойке девченки работают, наши фиг бы работали на мойке а там нормhrdrive писав:ostin777powers, то хіба голих куб приволокти влітку туди![]()
немаєvovka писав: а що там нема обмеження по часу перебування авто на мийці ?
маю, і багато, алеsantosxxx писав: немаэш крюків на мийках?
Мив там і на метро. Щодо протезного мені не сподобалось. По 1-ше немає активної піни, 2-ге вода з порошком бє не дуже сильним тиском, тому залишається бруд на машині, 3-тє вартість програми 10 грн, що в сумі для нормального миття виходить на 20 мін дорожче. Ну і в кінці пилососSeRhIy0103 писав: Біля протезного
Курмановича, бічна Сяйвоkapi писав: Протезний це пасічна біля кільця?
Dekabit тобі все безпечно! зніме. Розчинником, щей білу машину я не раджуjon писав:Маю ось таку проблемку. Зняв зі своєї машини рекламу, і в мене залишились сліди клею на машині тепер ті сліди треба видалити, поїхав на мийку де таке вже робив "Шипшина" на виїзді з міста на вул. Кульпарківська, де був тупо випханий з боксу і сказали що вони таке робити не будуть і що то довго і щов них черга утвориться.
Чесно розтроїний капец, я всі свої машини вних мив а тут таке. Але питання залишається відкритим де таке можна відмити, хто за таке візьметься???
декабіт розмягшує лак тому його довго тримати на фарбі не можна і обовязково треба змивати водою з шампунем - тому його безпечним не назвавби а тільки супер дієвим (відмиває все на ура)pavlo09 писав: Dekabit тобі все безпечно! зніме. Розчинником, щей білу машину я не раджу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей