Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
axel, мені темному цього не видно, принаймні по фотках :)axel писав: .. ну і на м-пакеті, ну і на м-дзеркалах, ну і М5
це щось ніби таке :)weber писав: axel, мені темному цього не видно, принаймні по фотках
Прикольна фічаaxel писав: Ще підключили комп і в блоку управління світлом поставили галочку біля пункту DRL. Тепер дальнє горить в пів накалу, як тільки вмикаєш запалювання.
Я як цю оптику купував колись, то був варіант взяти хоча б з білим показчиком повороту... але я таки вирішив залишити оранжевий :)zinkevych писав: Ти крутий що лишив оптику дорестайл і освіжив її, а то ді дорестайли з оптикою рестайл(гірше з китайоптикою) вже надоїли!
Там вроді треба реле спеціальне купувати.cat-yellow писав: Собі би в VW таку штуку з дальнім вмутити... Треба буде спробувати
Їх багато в такому кольорі є, тому трошки не вирізняється з маси. Але добре що не такийpikach00 писав: Колір унилий, а так то нормал тачка
Для мене темного то як ак47andriy320e30 писав: м42
Не буду спорити, але я б тримався до останньогоwklef писав: та првав би твій таз з свисюлькою і пердюлькою в хлам
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей