За многа букаф пардоньте
йохохоу

незнаю на рахунок сто на Липинського але перед тим воно було на Богданівській. І наскільки я бачив то більша частина майстрів перейшла з вітам.
Фак тому в певний час на Богданівській мені робили розвал сходження. Після того за кілька місяців коли я перезувався на літню резину мені на шиномонтажі зірвали шпильку і ще одна була також заклинивша. Ну я поміняв три ската а на четвертому я поїхав знову на Богданівську(заїхав на сервіс в 10:00). Наробив кіпішу. Вони коли знімали то колесо зірвали ще 2 шпильки.
В результаті мені прийшлось пройти великий шлях від простого майструні , менеджера, начальника сервісу а потім ще до директора магазину(при тому всьому кілька разів прийшлось звонити в Київ). Факт в тому мені сказали, що все поміняють за свій рахунок(це приблизно сталось в 12:00).
Ну я кагби довольний, що поміняють і думаю, що всьо класно. Стою біля машини і чекаю поки той процес почнеться. Приходить майструньо, бере болгарин в руку включає її і йде до моєї машини

Ну припензлював я знов до своєї ласточки і чекаю поки принесуть підшипник. Приходить менеджер і каже "Німа підшипника і буде десь за 5 днів

Ну мої думки одразу почали працювати в такому руслі. Моя еля зараз ранена стоїть без правого переднього колеса. На ступеці осталось 2 шпильки. Такшо своїм ходом вона сьогодні не виїде. 5 днів її оставляти на тому сервісі після тих двіженій що я наробив явно не хотілось(могли зробити якусь капость

Робота проходила десь дві години, все зробили як домовлялись. Вигнали мою ласточку з боксу. І приносять мені рахунок на 240 грн(точної сумми не помню, бо то було трохи давно

Я: "Якого милого я маю платити за ту шпильку, якшо в Вашому сервісі її перетягнули".
Директор: "Пане Шклеф Ви задовбали ми Вам і шпильки поміняли і підшипник ступиці, то заплатіть хоть за ту одну шпильку з заміною тай розбіглись".
Я: "Підшипник ступеці мені ніхто не міняв, бо сказали ,що його немає в наявності і буде за 5 днів".
Пауза десь на хвилину. в той час бачу як зеленіє манеджер

Начальник менеджеру: "Віддайте людині машину, а ми з вами потім поговорим

Ну я звичайно потиснув руку начальнику, подякував за розуміння і (коли мені менеджер дуже демонстративно і позлому кинув ключі на стіл) благополучно звітамти забрався

Після того я ні наякий оф. сервіс Хюндая ні ногою(брешу був ще на двох,коли в мене перестав працювати АБС і вони всі казали,що АБСу дупа.Слава богу поміг електрик з Рік Авто. Ну то вже друга історія

Але що саме цікаве той менеджер працює і далі але вже на Липинського.
Після того я вже поміняв сам ще 3 шпильки