А і спробуй записати то все на реєстратор, бо мій чомусь не записав, при тому, що я перевіряв і він показував що записує, карта на 16 Гб, вся дорога крім Трансфагарашу записана

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А що їм пояснювати? їдеш собі на відпочинок з шенген візою,на крайняк роздрукувати собі з букінга якийсь готельfederov писав: а як прикордонникам пояснити чому з польською візою їдеш в болгарію?
тільки візовий центр,або будь яке туристичне агенство,документа про броню не потрібно,але бажано і роблять її до 10 робочих днівfederov писав: . Візу на кордоні можна оформити чи тільки в візовому ценрі іяк за швидко її зараз відкривають, потрібно мали документ про бронювання житла(і як бути якщо житло плануємо знайти на місці)?
їм [цензура]federov писав: і ще одне питання по тоніровці, як ромуни болгари зараз до цього ставляться?
рахуй до Чернівців 5год,а далі вже вираховуй сам...так щоб ти в Болгарію попав до 10 ранку бажано,так легше хату знайтиIgor2011 писав: Я планую на Чернівці, але хочу так підгадати, щоб і вночі мінімально їхати по чужих дорогах, і в першій половині дня бути на місці
нічим від наших не відрізняються...serega_l1 писав: Ще чув, що якщо їхати через Закарпаття, то в Румунії дуже вузькі гірські дороги - чи триндьож?
мені здається пофіг :) ,але врахуй що ті 150км ти буш їхати 3-4 год :)serega_l1 писав: Трансфагараш хочу махнути навиліт від Куртя-де-Арджеш до траси Сібіу - Брашов, тому цікавлюсь з якого боку краще їхати.
Аналогічно...Трансфагараш вийшов рваними кусками...тупо нема кавалків відеоJarevych писав: А і спробуй записати то все на реєстратор, бо мій чомусь не записав, при тому, що я перевіряв і він показував що записує, карта на 16 Гб, вся дорога крім Трансфагарашу записана
80% апартаментів вже з фрішним ВІФІ і нафіга інет для мобільної навігації? ІГО працює без нету нормально...kapi писав: інет мобільний якийсь для телефону/планшета/ноута там брав ну 3G наприклад? Якщо їхати і брати за навігацію моб тел, то тре інет зєднання а у роумінгу воно капец дороге. Те саме і на місці в Болгарії, роумінг 2Г дорогий.
В нас нормально, а в Еуропі взагалі прекрасно! Болгарія, Румунія, Польща, Чехія - перевірено не раз.Sluva писав: нафіга інет для мобільної навігації? ІГО працює без нету нормально...
гугл тобі в помощь....kapi писав: так ж вона для ІОС....
35євро + 200-250 грн послуги турфірми. Практично будь яка турфірма відкриє.borodatos писав: Хто вкурсі,як зробити туристичну візу в Болгарію без тур.агенцій.Або якщо є крюки в агенціях,то скільки це може коштувати.Віза не шенген.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей