шось ні разу ніде не черкав...
шо я роблив не так?
на Калині тоже ніде не черкав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я образно сказав, але таких доріг у нас дуже багато...wklef писав: Та скільки там того Рудного![]()
десь так само, тому й проблема...Vusiko писав: Kritik, ну я ж по Львову їзджу десь 2% своєї їзди, все решту такі дрєбєдєні шо ппц
та носитись ями не дадуть....а по хвилях я спокійно носився не черкаючи з кліренсом 8см......зараз 13...і я взагалі на них не зважаю.......в лачетті мін 15...отож...треба добре старатися щоб пузом тертиRULES писав: а нафіга себе мучити і обїжджати ті всі ями і хвилі. простіше прямо носитись
де таке найти???AnGeL писав: є міжвиткові проставки в пружини, + буде жорсткіша з ними...
на КривчицяхDBF писав: де таке найти???
Тобі це не допоможе..DBF писав:де таке найти???AnGeL писав: є міжвиткові проставки в пружини, + буде жорсткіша з ними...
Бльоооо, без захисту тоже ніц не черкаю треба шо б жорсткіше було! Аморти поставив масло каябу спереду 1тис км назад ! Казали буде нормально, бооо газ-масло казали зуби повипадають вот і блін послухався оленів! пружину я пильнув виток бо рвало аморт мені коли колесо вниз йшло, то бля ціла історія з тою машиною. Ті нові сенси то гамно а не машина!andrew писав: Тобі це не допоможе..
постав газ-масло і будеш мати спокій..
В мене Сенс без захисту - по ямах реально літаю... ще ніразу не черкав :)
зря, насколько я знаю крайние витки на пружинах закаленые ... слышал что если срезать то быстрее будет проседать пружина ... лучше наверно было наварить ухо на аммортикDBF писав:пружину я пильнув виток бо рвало аморт мені коли колесо вниз йшло
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей