Для цікавості можна навіть трошки в горкуEnter писав: з якої гори розганяти будеш?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Для цікавості можна навіть трошки в горкуEnter писав: з якої гори розганяти будеш?
мене можеш викреслити , я з тобою про сєки взагалі не сперечавсяInfernal писав: Питаю всих . Шо буде якщо я таки розжину її за хочаб 13 сек до 100 ????
100%. я не знаю скільки стокова їде .і скільки з пердаком але вони нікуда неїдутьLiuskywalker писав: А навіть заїкатись на загал про 13 сек\100 для 1,5 л в нашому 21 столітті вважаю соромним![]()
![]()
Пріора показник крутості ??andriy320e30 писав: обженеш пріору на північній - будеш крутий .
пріора то [цензура] . а твому жигулю до пріори як до неба . обженеш хоча б пріору тоді можна шось говорити .а так то нє [цензура]Infernal писав: Дай класиці таку ж легку поршньову и Степінь стиску в 11 од. і побач де буде твоя Пріора .
Або мінімальний валік, просто на сток, з випуском. Пріора , мляць![]()
Ну не треба судити про те, до чого далеко мому Жигулю. Я вибирав машину по своїм параметрам і вимогам. Ти судиш по іншим параметрам. В нас різні точки відліку. Твоїй машині теж далеко до М6 , і тим не менше ти на ній їздиш і радієш.andriy320e30 писав: а твому жигулю до пріори як до неба
на черзі заміна ГРМ, встановлення розрізної зірки, заварка штанів, подолання вібрацій, заміна високовольтних проводів і можливо генератора, також прочистка охолоджувальної системи.M@sTeR писав: давай в тернопіль приїжджай на раллі спрінт 22 червня. Покажеш заодно як їде......
Насправді зовсім мало. Критично необхідна заміна пробки бензобака.Infernal писав: Стосовно розгону я написав шо треба шоб догнати пріору на класиці. Як бачиш не так вже і далеко.
Конфигу в студию, и может бы я участвую в тотализаторе !!!Infernal писав: Liuskywalker, Dexter, AndrewK, andriy320e30, T5-R,
Питаю всих . Шо буде якщо я таки розжину її за хочаб 13 сек до 100 ????
Робим ставки ??? І нефіг зїжжати .
Він же казав: сток + свистулька з пердулькоюBlack писав: Конфигу в студию, и может бы я участвую в тотализаторе !!!
А про шо мова ?Жигульме писав: а кому цікаво шо ти міняв і будеш міняти?*? мова йде зовсім за інше,давай в неділю на МРЕВ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей