Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
наскільки я знаю, саморобний ксенон (без лінзи) в нас і є заборонений, тільки-от даїшники за нього якось "в"яло" шрафують (як і за тоніровку), хіба коли вже нема до чого доіпатися, але требаVito писав: колхоз-ксенон" заборонять
дозволені ті що по заводу встановлені.Йосип писав: А що денні ходові вогні заборонені?А в правилах пише або з ближнвм або ДХВ
t309 писав: а в нас походу досі не поняли що туманки тільки для туману
Поширена де? Ті ж поляки за туманки без туману/дощу будуть грали в хвіст і гриву.may писав: Поширена практика - використання білих ПТФ замість ДХВ
теж допускаю , але це якщо в тебе дійсно ПТФ , а не додаткові фари дальнього , ПТФ, біла чи жовта , дійсно не викликає дискомфорту в сутінках , тим більше вдень - і видно авто здалеку , а от дод. дальнє - зло , за яке треба бити в голову - робити калікоюmay писав: Поширена практика - використання білих ПТФ замість ДХВ.Я, наприклад, так їжджу...
див. Конвенцію, ПДР РБ, РФ. Або СРСРAndrewK писав: Поширена де?
Менше зло ніж щоAndrewK писав:may, в любому випадку моя особиста думка, що туманки в якості ДХВ - це меньше зло
+1AndrewK писав:Повальне БС в світлий день мене просто бісить
а мені норм. завжди юзаю просто БС 24год на добу і нетреба винаходити велосипед у вигляді протитуманок(в них таке ж споживання, як і в БС)) )AndrewK писав:Повальне БС в світлий день мене просто бісить
є такий фактRULES писав: нетреба винаходити велосипед у вигляді протитуманок(в них таке ж споживання, як і в БС
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей