Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- t309
- Ім'я:t309
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
xxfOxx, та розслабся, ніхто нічо не перекручував, так я спочатку кинув битий лінк і поки виправляв ти репостнув мою помилку, а про осла я пожартував )))
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- axel
Re: Виродки на дорозі
Нє чувак. Треба шоб братство ланосоводів і авеоводів підтримало свого собрата, і покудахкало на власника водія Омеги... який того так і не побачить, і не прочитаєMu$daY писав: але то [цензура] повний икладати таке відео, вживу людині нічого не сказавши. То було нереально зробити? Культурно, просто? Мені не тяжко, наприклад, але в мене розуму вистарчить це не знімати. Оператари, срані;)

bmw-club.lviv.ua
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
мір дружба жвачка ))))t309 писав: xxfOxx, та розслабся, ніхто нічо не перекручував, так я спочатку кинув битий лінк і поки виправляв ти репостнув мою помилку, а про осла я пожартував )))

- t309
- Контактна інформація:
killawatt, а ну тоді все ок, я в 2.5 теж багато чого не міг передбачити, але пронесло, взагалі варто дивитися підбірки дтп на ютубі, безмежне джерело чужого досвіду, там є майже всі можливі варянти розвитку подій на дорозі
-
покудахкало з братства бмвaxel писав: і покудахкало на власника водія Омеги.

Востаннє редагувалось Сер, 11 червня 2014, 12:10 користувачем killawatt, всього редагувалось 1 раз.
- DBF
- Ім'я:Святослав
- Контактна інформація:
killawatt, З нервами в тебе точно не в порядку! Для чого кричати на людину?
Машины делятся на валящие и стиральные.
-
DBF, я зара ше і на тебе можу крикнути
нерви в мене хрєнові як бачиш
та не кричав я. якби умнік на омезі не почав жестикулювати через своє вікно, що я ніправ, то я б обмежився просто бібіканням, та і шо я такого сказав? культурно, просто на повишених тонах запитався "Шось хочеш сказати?!", але не став продовжувати, бо причини я вже називав вище.

та не кричав я. якби умнік на омезі не почав жестикулювати через своє вікно, що я ніправ, то я б обмежився просто бібіканням, та і шо я такого сказав? культурно, просто на повишених тонах запитався "Шось хочеш сказати?!", але не став продовжувати, бо причини я вже називав вище.
-
- Ім'я:Unnamed
Не зрозумів, водії БМВ в нас якась особлива каста ?? А все решта племя. То шо зараз було?Mu$daY писав: як і основна маса водій бмв, тому що вони якраз адекватні навідміну від вашого ображеного племя
Так , я дуже злий дядько )
- axel
killawatt, От виклав ти відео про незначне порушення. В якому ти міг поступити просто по людськи, пригальмувати і пропустити. Але ж ні. А сам ти дотримуєшся абсолютно усіх правил, дотримуєшся швидкісного режиму і т.д.?
Просто завтра зловлять тебе на порушенні, і тобі буде як мінімум не зручно.
p.s. я вже довший час чекаю поки один форумчанин тут прийде і пояснить причину свого порушення. І там не була така дрібничка як ти тут зазняв. І його ніхто не обсирав за це.
p.s. я вже довший час чекаю поки один форумчанин тут прийде і пояснить причину свого порушення. І там не була така дрібничка як ти тут зазняв. І його ніхто не обсирав за це.
bmw-club.lviv.ua
- DBF
- Контактна інформація:
killawatt, я нечую добре на відео шо ти говорив вже стоячи біля переду машини але перед тим добре чути... це не культурно так говорити до старшої людини, пару років назад мав аварію не по моїй винні підрізав мене, я вийшов сказав до нього Як так можна було!!!Якби ти на ше крутішій тачці ти би зразу вийшов і певно казав старий тобі пецда, або якшо це був пацан на жизі. Не робись розумнішим а всі решта тіпа довго думають тупаки як так можна їхати і т.д. Відключи сигнал в машині поїзди без нього і поймеш шо нафіг не треба сигналити. Я колись був подібний до тебе поки не пожив близько місяця в європі і їздив там за кермом, світогляд мій помінявся назавжди в кращу сторону. Потрібно завжди думати, то шо ти розвів деда нічого хорошого в тому не бачу можна по людськи було поступити, на відео видно шо старша адекватна людина, садиш з собою деда і їдеш з ним за його кошти виписувати рахунок на ремонт твоєї машини і все. Шо там омега казала мені тоже пофігу, ти реально міг уникнути тої ситуації а не їхати нагло вперед, ти і не думав кудась звертати, так машиною зліва ніхто не прикривається потрібно повільніше за газельку їхати і блище тоді супер, не мені тебе вчити!
Ну і від себе скажу ланосоавеовода мене також зайобують ті їздаки на гамно машинах і моя також, нахера показувати з себе мего крутого чувака на мего крутій тачці? Не важливо яка машина - важливо шо в голові.
Ну і від себе скажу ланосоавеовода мене також зайобують ті їздаки на гамно машинах і моя також, нахера показувати з себе мего крутого чувака на мего крутій тачці? Не важливо яка машина - важливо шо в голові.
Востаннє редагувалось Сер, 11 червня 2014, 12:29 користувачем DBF, всього редагувалось 1 раз.
-
тада, святий 80 лвл, хіба погано?axel писав: А сам ти дотримуєшся абсолютно усіх правил, дотримуєшся швидкісного режиму і т.д.?

DBF, а ти мав на увазі чо я кричав після дтп? ну питання шокуюче, я мав йому ще пиво поставити і сказати - валяй дєд, в мене на тебе обіди нема

по омезі - тут вже стільки шакалів нагострили зуби, але очі роззути не можуть, я вже раз 5 написав, що згідний з рутинністю цього випадку

карочє, мій час теж гроші, ви сі ту бавте у вправності тролінгу, а я пішов вйоджобувати

-
Не включити поворот, висунути морду аля , "ну ти ж панімаєш , да, я ж єду", круто підрізати, валити по зустрічній .axel писав: Ше є стрітсракери на тюнених жигулях, які вважають себе як не Гронхольмом, то Рубенсом Барікелло
То всьо практикують або таксисти, або Хазяєва жизьні.
Одного разу памятаю прямо на майданчику біля фонтану розвирталася піцда на СХ-7 , ввалила якусь дівчину, та впала. Та мразь навіть не вийшла не подивилася , погледіла по сторонах і поїхала собі.
Місяць тому на спуску , на Тракті глинянському , як їхати до авторинку по Богданівській, розвертається , шо ти думав Жигулі??? Неа , БеМеВе !!!
Там само як виїздати з тракту на богданівську , нагло пре білий Шляхсус, і на срати шо там хтось їде.
На Пасічні , на початку де зепинка трамваю, розвертається Кукурузер чи якась інша велика буханка, через дві сплошні, прямо на зупинці, ше й шось хамить по дорозі

Ну, мляць, це шо власники Жигулів таке творять???
-
Просто рахувати когось племям , це якось взагалі не в дусі 21 століття.
Сьогодні ти в БМВ , завтра ти добре шо живий. Дуже швидко все стало змінюватися.
Знаю по собі , абсолютно в любі машині відчуваю себе однаково.
Мій тато далекобійник і вже 30 років за рульом. Він мені такі ужастіки на дорозі порозказував, що я перестав сприймати автомобіль як засіб для понту. Коли з тих Бемеве чи Лексусів достають по запчастинах їх власників , котрі тіки но щойно тебе підрізали і їхали як хотіли.
Так що їздіть як хочете , при умові , якшо це не заважає іншим. І ПДР для всих .
Сьогодні ти в БМВ , завтра ти добре шо живий. Дуже швидко все стало змінюватися.
Знаю по собі , абсолютно в любі машині відчуваю себе однаково.
Мій тато далекобійник і вже 30 років за рульом. Він мені такі ужастіки на дорозі порозказував, що я перестав сприймати автомобіль як засіб для понту. Коли з тих Бемеве чи Лексусів достають по запчастинах їх власників , котрі тіки но щойно тебе підрізали і їхали як хотіли.
Так що їздіть як хочете , при умові , якшо це не заважає іншим. І ПДР для всих .
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
ось ми поступово доходимо до висновку, що дещо залежить від водія,.
Mu$daY
ви вже визначились, шо тапорік не прав?

Mu$daY
ви вже визначились, шо тапорік не прав?

Блекджек і все таке!)
-
Infernal,
ні додати, ні відняти 
Вів, 10 червня 2014, 12:26

я про то ще коли казавBabak писав: ось ми поступово доходимо до висновку, що дещо залежить від водія,.

viewtopic.php?p=1186770#p1186770killawatt писав: vovka, BOXER, то не від машини залежить, а від прокладки,
Вів, 10 червня 2014, 12:26
Востаннє редагувалось Сер, 11 червня 2014, 12:58 користувачем killawatt, всього редагувалось 1 раз.
- DBF
- Контактна інформація:
Infernal, а ті люди які таке творять це переважно люди які вилізли з гамна і їм на голову все впало і тут вони починають думати [цензура] я мего фартовий і успішний пацанчег мну всьо [цензура] порішають все за мене !
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
шукай, десь тут на форумі має бути кілька разівMu$daY писав: Трупер де номер

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- t309
- Контактна інформація:
Infernal, тій пецді на СХ-7 треба було влаштувати проблеми по повній за наїзд на піщохода, або як мінімум кірпич в догонку, а потім ще по пиці якщо б почала бурити і нічо що то сучка (жіночого роду) таких можна і навіть треба по пиці!
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
killawatt, ти знаєш, читаю то все і розумію що тебе життя ще мало чого навчило.
Скажу тобі так, якби ти таки вдарив тоді ту Омегу, то я тобі гарантую, що зробити з тебе винного в тій ДТП навіть при наявному твому відео раз плюнути, і все це тому, що ти дуже багато пунктів ПДР не знаєш.
Є таке поняття, як "водій має обрати безпечну швидкість для руху" якби ти в нього заїхав, то ти не вибрав безпечної швидкості, а пункт "кожен водій має право розраховувати на дотримання ПДР іншими водіями" наразі в Україні на практиці не діє. Шо ж получається, що ви обидвоє порушили? получається так, а там шо, ну якшо напрягтись то обоюдка, а якшо не напрягатись то буш винний, бо тут вже залежить від того хто зробить свій перший крок, і навіть без корупції. Грамотно викладена ситуація може ардинально повернути ситуацію.
Невже ці всі двіжухи варті гордості чи принциповості не пропустити водія? В мене стандартний маршрут Зимна Вода - Центр, за дорогу до роботи регулярно стикаюсь з десятком таких дрібних ситуацій, і нічого, пропускаю, не нервуюсь і навіть у відповідь аварійкою дякують. Може б і тобі подякували, але ж ні, ми горді, нам треба рейтинг на Ютубі набирати, які ми модні
Скажу тобі так, якби ти таки вдарив тоді ту Омегу, то я тобі гарантую, що зробити з тебе винного в тій ДТП навіть при наявному твому відео раз плюнути, і все це тому, що ти дуже багато пунктів ПДР не знаєш.
Є таке поняття, як "водій має обрати безпечну швидкість для руху" якби ти в нього заїхав, то ти не вибрав безпечної швидкості, а пункт "кожен водій має право розраховувати на дотримання ПДР іншими водіями" наразі в Україні на практиці не діє. Шо ж получається, що ви обидвоє порушили? получається так, а там шо, ну якшо напрягтись то обоюдка, а якшо не напрягатись то буш винний, бо тут вже залежить від того хто зробить свій перший крок, і навіть без корупції. Грамотно викладена ситуація може ардинально повернути ситуацію.
Невже ці всі двіжухи варті гордості чи принциповості не пропустити водія? В мене стандартний маршрут Зимна Вода - Центр, за дорогу до роботи регулярно стикаюсь з десятком таких дрібних ситуацій, і нічого, пропускаю, не нервуюсь і навіть у відповідь аварійкою дякують. Може б і тобі подякували, але ж ні, ми горді, нам треба рейтинг на Ютубі набирати, які ми модні

Машина не жінка , помилок не пробачає
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей