Mu$daY, іди, заробляй ротиком

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якщо включити логіку, то згідний, але нажаль наші правила про логіку не вкурсі і дозволяють такий маневр на кільціxxfOxx писав: t309 написав:
запамятайте бля накінець, зовнішне коло тільки для поворота на право і прямо, але ніяк не на ліво чи розворот, а внутрішне коло тільки для прямо, наліво, розворот!!!! так їздить весь цивілізований світ!!!
а де то таке в правилах написано можна пункт ?
Конкретно:Mu$daY писав: Умніки мені конкретно не сподобалась бакланка людини на Омезі, яка впринципі НІЧОГО І НЕ зобовязана була показувати автору, а з неї зробили хз шо.
Mu$daY писав: Оператари, срані;)
іMu$daY писав: вашого ображеного племя
Mu$daY писав: І хоть, танком мене переїдьте, але то [цензура] повний икладати таке відео, вживу людині нічого не сказавши.
Mu$daY писав: більше час на недотраханих свій не витрачаю,
культури набрався, а заодно і пантів.Mu$daY писав: 2. Нікого Я не відторможував ше з 90х) ну з тих недавніх) тепер всьо:
Завжди так їзджу. Я навіть з внутрішнього ряду стараюсь ніколи не їхати прямо. І таксамо завжди умнеги бентежатьt309 писав: запамятайте бля накінець, зовнішне коло тільки для поворота на право і прямо, але ніяк не на ліво чи розворот, а внутрішне коло тільки для прямо, наліво, розворот!!!! так їздить весь цивілізований світ!!!
для мене ПДР указ, а не сопленамотування на рукавt309 писав:RULES, xxfOxx, от тут все розжовано viewtopic.php?f=12&t=7783&hilit=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B0+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%97%D0%B7%D0%B4%D1%83+%D0%BA%D1%96%D0%BB%D1%8C%D1%86%D1%8F
в тебе температура? а пункт правил де перешкоджання іншим учасникам руху - нє, не читав?t309 писав: по правилах ти спокійно можеш тошнити 5км за годину і тобі за це нічо не буде, і ще багато чого неадекватного можеш, вперед!!!!
[цензура] Ти шо несеш? Телефон бистро!topper писав: Mu$daY, іди, заробляй ротикомтраханий ти наш
вельми вдячний за пораду)))) знаю що буду винуватий згідно ПДР України, але реально це просто недосконалість нашого законодавстваtopper писав: S_V_B, дядько, вібеш когось з внутрішнього ряду - получиш по-рогамтакшо катайся далі як вмієш
1. Навчись вставляти посилання норм, твоє неробочеt309 писав: RULES, xxfOxx, от тут все розжовано viewtopic.php?f=12&t=7783&hilit=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B0+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%97%D0%B7%D0%B4%D1%83+%D0%BA%D1%96%D0%BB%D1%8C%D1%86%D1%8F
а шо ти зробиш шоб хоч на капельку вдосконалити законодавство? подав свої пропозиції в даі ?S_V_B писав: але реально це просто недосконалість нашого законодавства
перешкоджанням хіба можуть вважати ліньтяї не знаючі пдр!t309 писав: а катання по зовнішньому колу це не перешкоджання?
S_V_B писав: вельми вдячний за пораду)))) знаю що буду винуватий згідно ПДР України, але реально це просто недосконалість нашого законодавства
а Бабак ше той троль)Babak писав: Зображення
перешкоджання чому?t309 писав: topper, а катання по зовнішньому колу це не перешкоджання?
t309 писав: killawatt, ВС0400ВА) сліпака, тут ти правий 100%, а вот за два останні відео де ти лізеш в мертву зону випереджаючи машину в якої перешкода попереду(причому чітко бачиш що чувак полюбому не відтормозится), і за кільце де ти по зовнішньому колу повертав на ліво(чи то взагалі на розворот) тобі жорсткий незачет, це якраз 2 з 3 маневрів за які я люто ненавиджу таких як ти!!!!!!!!!!!!
Шановний збав обороти добре? Твоє посилання хрінове, його процитовано і воно веде нікуда.t309 писав: xxfOxx, очі протри, і тисни на мое посилання, а не на те що хтось репостнув!!! ПДР України не сходится з тим що я описав, але я не вважаю Україну цивілізованою країною!!!!
чи то не ти писав, а хтось репостив????xxfOxx писав: t309 написав:
RULES, xxfOxx, от тут все розжовано viewtopic.php?f=12&t=7783&hilit=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B0+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%97%D0%B7%D0%B4%D1%83+%D0%BA%D1%96%D0%BB%D1%8C%D1%86%D1%8F
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей