а по факту - тут серйозні люди на бімерах труть

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
topper писав: xxfOxx, він сам собі перечить
як то кажуть: зазвиздівся
може чувак нацист? ті євреїв нищили, той ненавидить авеоланосиMu$daY писав: І чомусь основна маса авто "які спішать", мене абсолютно не хвилюють, зато "сіра маса ланусоавео" мене просто виводить з себе, своєю ТУПІСТЮ, ОБМЕЖЕНІСТЮ ТА БИДЛЯЧІСТЮ. Тому Я готовий і по 20грн. на літру бензину платити, лиш би ті всі ущербні сиділи дома
Felix писав: xxfOxx, ти лучше сиди і мовчи - в ебе вже не трушна хонда ібо газ всьо спортив![]()
![]()
![]()
а по факту - тут серйозні люди на бімерах труть![]()
і ми їх услишим
Mu$daY писав: Кароче пи38а голові, шо Ви мелете. Мені Вас шкода, чесно
Повір психолог в мене є персональний
Не тільки Я, а і Ви, Ти, Вам і Вас, тільки от пояснити чому вам Я не зможуроблячи висновок з попередньої дискусії.
Підтримаю, ну я б в цій ситуацій скинув швидкість і пропустив чувака на омезі, ну хай їде собі. Зробили проблему шо ппц.vovka писав: а по омезі.. ну чесно сказати там взагалі небачу проблеми.. то було прогнозовано що він буде тулитися, тим більше в тебе було місце. він же не поліз тупо в лівий ряд.
Якщо не 95. Десь такий самий відсоток з власниками Віваро/Трафік.BOXER писав: я мав на увазі, шо в 90% випадків водій-мудак на машині з вищеперелічених співпадають
Та нє, то стрітсракери стали сім'янинами та інтелігентами, і пересіли з своїх рейсингових жиг на тововоDexter писав: а може це водії бнв_шротів поздавали свої корита на металолом і пересіли на авео і ланоси?? і поприганяли собі грузових трафіків
Ти накладаєш іншу звукову доріжку щоб ми не взнали що ти слухаєш гурт "поющіє труси", чи тому що не всюди у відео присутнє клацання реле показника повороту?killawatt писав:topper,topper писав: вони ше з внутрішнього кола на розворот на кільці їдутьтакі да
але не на розворот, а виїздют без палєва на пріоритет
як можна зробити розворот на кільці?їздити по колу
![]()
telko писав: Чьо достались до Кілавата?![]()
антіквар ще доколупався до посту
viewtopic.php?p=1186716#p1186716
глянь під спойлер)))
а шоб ти їздив на 0.9 літровому автомобільному двіжкуMu$daY писав: А тепер скажіть мені, то по-людськи, по-чоловічому, чи по-європейськи може?
Mu$daY, ти вже писав це майже слвоо в слово (десь 2-3 місяці тому) і я дико плюсувавсяMu$daY писав: ну от Я бачу людину який чудить, доганяю і пояснюю, що мені не подобається. Спокійно, виважено без слова мату
Що робите Ви? Вам щось не подобається, Ви то (ЧОМУСЬ) хаваєте і біжите в нет жалітися, що Вас образив "виродок", чим впринципі самі падаєте рівнем нище нього, з двох причин:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей