це ти тіпа конкретно хочеш притикнути комусь чи демонструєш свою невихованість на дорозі?topper писав: вони ше з внутрішнього кола на розворот на кільці їдуть
vovka, то безполєзно, на минулій сторінці тоже то саме писав
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це ти тіпа конкретно хочеш притикнути комусь чи демонструєш свою невихованість на дорозі?topper писав: вони ше з внутрішнього кола на розворот на кільці їдуть
який колір машини ?killawatt писав: в мене на районі чувак на фієсті СТ з фіолєтовими дісками і полоскою срібною
льохкаkillawatt писав: як можна зробити розворот на кільці?
я також, на Стрийській від монументу до повороту на Сахарова деколи так об"їжджаю. Ше ніхт не факнувvovka писав: я досить часто тоже так їду щоправда поворотнік включаю. якщо є реально місця на 2 машини то чого б не посунутися. таких ситуації шодня дофіга, то прогнозується заздалегідь.
повір, в 90% випадків прокладка і машина в гармонії живутьkillawatt писав: то не від машини залежить, а від прокладки
віру, але 10% перекриває нхй всьо добре що є у 90%BOXER писав: повір, в 90% випадків прокладка і машина в гармонії живуть
я мав на увазі, шо в 90% випадків водій-мудак на машині з вищеперелічених співпадаютьkillawatt писав: віру, але 10% перекриває нхй всьо добре що є у 90%
бляха, я не можу вїхати в сілу твоєї мислі після затяжних вихіднихBOXER писав: шо в 90% випадків водій-мудак на машині з вищеперелічених співпадають
killawatt писав: іспалнітєль на октасі
killawatt писав: бляха, я не можу вїхати в сілу мислі після затяжних вихідних)))
я написав, шо в 90% випадків можна сказати шо від машини залежить - бо в 90% випадків можна судити яка машина, така і прокладка. бо ж прокладка собі ту машину вибралаkillawatt писав: то не від машини залежить, а від прокладки
а то шо в чувака може не було на кращу машину, то канєха його бєдапічальBOXER писав: бо в 90% випадків можна судити яка машина, така і прокладка. бо ж прокладка собі ту машину вибрала
неадекватів всюди вистарчаєkillawatt писав: я шось не розумію, народ - ви всі так їздите як на омезі чи фольці?
+100500, якого милого чувак який їде в вільній полосі має пропускати оленя, який навіть поворотнік не може включити?telko писав: Чьо достались до Кілавата? Чувак на Омезі мав притормозити і потім безпечно перелаштуватись в лівий ряд. Але таких ситуацій кожен день купа...
я собі хотів спочатку ланос потім авеоBOXER писав: бо в 90% випадків можна судити яка машина, така і прокладка. бо ж прокладка собі ту машину вибрала
topper писав: я собі хотів спочатку ланос потім авео, але вихопив з під-носа фієсту![]()
бо тебе не торкнулась ВАГафіліяigorok писав: я собі хотів спочатку ланос потім авео, але вихопив з під-носа фієсту
Взаємноkillawatt писав: удачі на дорогах
Mu$daY писав: Та жодна філософія і релігія не простить, насміхань над чужим горем
killawatt писав: можна процитувати,
Був би в мене мот, Я б тобі тільки за такі слова настріляв шльомом. Дискусію закінчив, далі тільки платні консультації та направлення до психіатрів.killawatt писав: поведінку хрустів - донорів на моциках говорять
получив би у відповідь і більше би не бурчав, вмій розрізняти хруста-донора і нормального байкера-мотоциклістаMu$daY писав: Я б тобі тільки за такі слова настріляв шльомом.
наскільки я розумію позиція Mu$daY, "я Д’артаньян, усі гавно, не переконуйте мене у іншому, бо я психоаналітик і всіх вже проаналізував".killawatt писав: получив би у відповідь і більше би не бурчав, вмій розрізняти хруста-донора і нормального байкера-мотоцикліста
далі нема що диспутувати з людиною твого світогляду.
вяжеться зMu$daY писав: Кароче, якшо б в мене було Авео, Я б також був ображеним на весь світ, ущербно їздив і нікого нікуди не пускав. То всьо комплекси, які народжуються в "сірій масі".
Mu$daY писав: А по темі авеоланосів (і дякую Андрію за нагадування про Шкоди), Я жодним чином не хотів нікого образити
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 35 гостей