Який в цьому сенс? На другий світлофор все одно приїжджаєш на стрілку "тільки прямо".pikach00 писав: Стартуй швидше

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Який в цьому сенс? На другий світлофор все одно приїжджаєш на стрілку "тільки прямо".pikach00 писав: Стартуй швидше
а нічо шо червоний іплан пролетів на немаленькій швидкості не зі свого ряду?pikach00 писав: А перше Стартуй швидше
а куй там) а міг бим датиaxel писав: Нє, та чувак на БМВ просто подумав, "їде ТП на цвєтастій машинці, ніхто в писок недасть якшо я отак проскочу"
я так поняв, хтось летів в правому ряді, а з середнього повертав направо?DNK писав: cьогодны на Богдана Хмельницького
невідомо шо і як,міг і розвертатись(хоча там розворот заборонений а міг і проскакувати на червонийtopper писав: я так поняв, хтось летів в правому ряді, а з середнього повертав направо?
там часто придуркиtopper писав: я так поняв, хтось летів в правому ряді, а з середнього повертав направо?
з грінченка.DNK писав: проскакувати на червоний
стань в праву смугу і їдь хоть 20км\год,що тебе обходять чужі порушення?kapi писав: Ззаду завжди пристроюються, мов помалу пхнеш тошнот.
Я би їм вийшов і показав знак, якого вони напевно не бачили.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей