на сервісі сказали, шо він в норміMick писав: повітряний фільтр міняв?
можеш порадити куда під"їхати?ko3a4ok писав: кароче зїзди на комп. діагностику
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на сервісі сказали, шо він в норміMick писав: повітряний фільтр міняв?
можеш порадити куда під"їхати?ko3a4ok писав: кароче зїзди на комп. діагностику
не знаю скільки часу він вже порваний, можливо прийдеться гранату цілу міняти. Завтра виясниться.Brudas писав: Терміново поміняй пильник гранати і слідкуй за ними !!!
та ніби мотор нормально стягує. Ти на який колесах їздиш?Brudas писав: Не завеликі колеса ? Мотор стягує ? От тобі і розхід.
як то точно порахувати? Є якась формула? Мені то важливо, бо на відрядження пальне видають по кілометражу.Brudas писав: А в тебе замість 100 получиться цілих 115 км.
ок, дякую за пораду. Поки що не хрустить ніби.Brudas писав: Гранату поміняєш коли буде дуже сильно хрустіти при повороті.
Пока не ріже слух не рухай.
мінус 100 до карми-Driver- писав: Затягнув задні ліхтарі і бокові вказівники поворотів в плівку. +5 кінських сил мінімум
+1 також ніколи не міг поняти для чього затягуватиmathst писав: ніколи не розумів для чого затягувати задні фари плівкою.
-Driver- писав: 195/65 15"
по чеках на заправку виходить 13,5 л/100 км.T5-R писав: -Driver-, дальше жре бензин?
Дякую! Плівку брав на аверсі. Обійшлась 28 грн. Ше навіть трошки лишилось.tjey писав: гарне авто !
пс де можна дістати подібної плівки для ліхтарів ?
поки так поїжджу. Не сподобається - здеруT5-R писав: Затянуті ліхтарі, як на мене нє очєнь
задумуюсь над цим. Але то треба знов гуму/диски шукати....Jack писав: Постав колеса в розмірі передбаченому виробником - розхід прийде в норму і машина поїде
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей