Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я паркуюсь, як ІДІОТ.
- 500
- Ім'я:Andrij
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
сьогодні ввечері...
Парковка повна, що на вулиці що підземна.
Це просто виходив на вихід,пройшов максимум 4 ряди.
П..ц... нема слів
Парковка повна, що на вулиці що підземна.
Це просто виходив на вихід,пройшов максимум 4 ряди.
П..ц... нема слів
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.
рагулі шо тут ше добавити. рядом біля мене такий же стояв на півтора місця.
сьогодні біля 18-00 хоть машин і було дофіга, але без проблем найшов місце біля тої колони. нормально припаркувався майже впрітірочку.. якшо заїхати майже до кінця то і двері без проблем відкрив (а вони в мене немаленькі).
сьогодні біля 18-00 хоть машин і було дофіга, але без проблем найшов місце біля тої колони. нормально припаркувався майже впрітірочку.. якшо заїхати майже до кінця то і двері без проблем відкрив (а вони в мене немаленькі).
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Сьогодні вся Львівська бидлота проявляла себе біля АшанАрени
газон,не газон [цензура],але саме цікаво що міся на парковці було валом...стоїть корок з авто...так нє знайдеться натовп самих розумних які будуть по зустрічці валити 

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- vovka
- Контактна інформація:
я з ашана їхав на кільцеву, то мені назустріч протів шерсті якась ТП валилаSluva писав: так нє знайдеться натовп самих розумних які будуть по зустрічці валити

я реально не розумію чим займається ДАІ.. там золоте дно )))
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Епічний ідіот! От мені цікаво, чому воно там стало, куди пішло чи чого чекало!?
Ford?
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Fobos я в шокуве

-
- Контактна інформація:
Як на мене то в Ашані погано зробили парковку підземну. Мало місця, дуже часто чую, що саме там багато хто кому вдаряє дверкою коли відкривають, не всі вміють добре паркуватися ще й в напівтемряві, ті хто паркується передом - потім пів години виїжають бо хтось дуже близько встане і виїхати важко....чому не зробили "ялинкою" як в метро не розумію.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Demyan, права купіл, водіть нє купіл? 

- vovka
- Контактна інформація:
в якійсь з тем на днях були наведені приклад європейських парковок (в польщі наприклад) - місця там не більше.Demyan писав: Мало місця
незнаю.. як на мене, то нема там особо проблем на тій парковці.
в мене в дворі всі паркуються з такою ж плотністю. часи змінилися.. машин дохріна, місця в місті мало.. мусить всьо бути "плотно". скоро царапини на дверях і парковка впрітірочку взагалі ввійде в правило і на то особо ніхто не буде дивитися..
-
- Контактна інформація:
мені теж проблем нема, але коли бачу як там паркуються/виїжають, або як виходять пасажири при тісній припарковці....то стає страшно. "ялинкою" - втратили б пару місць на ряді - але зато б легше було паркування.vovka писав: як на мене, то нема там особо проблем на тій парковці.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
для того пластикові молдінги і придумали - як захист металу дверей від таких "паркувальних" коцок. ну і бампера то ж тоже не кузов, а розхідники 

Sad, but true.
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Да, как минимум, тут и слышал :), тут зимой неслабый holywar был как раз на эту тему, с теми же аргументами: сложно выехать и бьют дверями, и с выводом - плохой проект. Я специально померял ширину паркомест на паркинге КингКросса и Галереи Жешув - один в один (есть два моих сообщения на 279 странице в этой же теме).Demyan писав: Як на мене то в Ашані погано зробили парковку підземну. Мало місця, дуже часто чую, що саме там багато хто кому вдаряє дверкою коли відкривають, не всі вміють добре паркуватися ще й в напівтемряві, ті хто паркується передом - потім пів години виїжають бо хтось дуже близько встане і виїхати важко....чому не зробили "ялинкою" як в метро не розумію.
Насчет елочки. Для более эффективного использования места, нормативы обустройства парковок требуют ширины не менее 2.5м, если угол заезда прямой, и от 2.3м - для елочки (т.е. елочка, возможно, облегчит заезд/выезд, но бить по дверям будут сильнее, потому что ширина уменьшится

Кроме того, я не видел ни одного подземного паркинга елочкой, только открытые, либо под навесом как в Метро. Должны быть опорные колонны, которые будут держать остальное здание. Они ставятся на определенном расстоянии друг от друга. Для елочки, либо их как-то по другому расставлять нужно.
Ну и сказочка на ночь. У меня сестра живет во Франции. Сейчас там как раз сдает на права. Отходила в школу, сдала теоретический экзамен, отъездила 30+ часов вождения в школе (вся эта штука ~800 евро). Так как вождение дается тяжело, решила взять еще 20 часов с частным инструктором. Остался экзамен по вождению.
В четверг было занятие, на котором отрабатывали парковку. Инструктор заставил парковаться елочкой задом. Попытка парковки не по центру паркоместа - не засчитывается. Вообще, за габариты там 2.71бут так, что мало не покажется. Заехал за стоп-линию, остановился за два метра до стоп-линии - это все ошибки. Пусть, мелкие (как не посмотрел в зеркало, или не в том порядке посмотрел, не повернул голову), но ошибки. Из-за таких ошибок снимают баллы, и в результате экзамен не сдаешь (серьезные ошибки, когда одной хватает, чтобы не сдать вождение - это, например, при парковке выскочить колесом на тротуар), а пересдача - это достаточно дорого (дешевле, если не уверен в своих силах, взять частного инструктора дополнительно, но это тоже в районе 35-40 евро час).
После такого обучения, люди понимают, что если линии нарисованы не зря, и нужно в них вписаться. А у нас, сразу после покупки прав, все становятся о#$енными проектантами подземных паркингов. Паркоместа им узкие... "А вот в Европе!.." (в Европе бы они ездили на трамвайчике и ходили бы пешочком).
Мне вот тут мысль в голову пришла. Может сделать обучающее видео от ЛТК "Как правильно парковаться в КК"? Договориться, подъехать на нескольких машинах, когда там свободно. Заставить паркоместа (в том числе напротив), оставить только одно свободное рядом с колонной. Заснять видео как в него заехать и остановиться так, чтобы машина стояла плюс-минус посередине между линиями (оставалось достаточно места для того, чтобы открыть дверь). Рекламщики тут вроде есть, не? Придумать какой-то слоган, сценарий. Дальше запустить по соцсетям всяким (выложить видео на YouTube, ссылку закодировать в QR код, распечатать наклейки, расклеить на колоннах того же паркинга. В общем, там идеи генерить можно до посинения).
- BOXER
azakharchuk писав: После такого обучения, люди понимают, что если линии нарисованы не зря, и нужно в них вписаться. А у нас, сразу после покупки прав, все становятся о#$енными проектантами подземных паркингов. Паркоместа им узкие... "А вот в Европе!.." (в Европе бы они ездили на трамвайчике и ходили бы пешочком).

Sad, but true.
- vovka
- Контактна інформація:
люди і не схочуть напрягатися поки їх не заставлять. в нас нема ДАІ, от і результат. якби у Європі було таке саме ДАІ як в нас - і там був би такий же бардак ))BOXER писав: люди НЕ хочуть напрягатись. зато інших піднапрягти на ура.
-
Цікава ідея. Я заazakharchuk писав: Мне вот тут мысль в голову пришла. Может сделать обучающее видео от ЛТК "Как правильно парковаться в КК"?

- BOXER
ну чому. он мене ніхто не заставляє, але я в 99% випадків паркуюсь нормально. реально не хочеться ідіотом виглядати перед іншими і тим більше заважати комусь... просто в когось планка відповідальності перед іншими сильно занижена, а планка власного его-рагульства сильно завишена. і тут ти правий - ото рагульство порішає "поліцай" - в даному випадку ДАІ/роз"яснювальні роботи/пробиті шини/кірпіч на лобовусі і т.п.vovka писав: люди і не схочуть напрягатися поки їх не заставлять.
Sad, but true.
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
azakharchuk, чувак, в уоторый раз - приедь я тебе
поставлю.
светлая твоя голова!
если че, я поучаствую.

светлая твоя голова!
если че, я поучаствую.
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Плюсуюсь)TAXI писав: Цікава ідея. Я за

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

-
- Подякували: 1 раз
Також був вчора в кк, шокувало паркування на газонах бидлоти, Iнакше не назвеш, I спiшащих проскочити в кк якi з середнього ряду повертають на право до кк минаючи корок 

- -Driver-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 15 рази
Теж був вчора там. На підземному паркінгу було повно унікумів. Один на чорній Королі став по діагоналі на 2 місцях зразу, прочому зайняв ПОВНІСТЮ 2 місця - від лінії до лінії. Хотів йому колеса спустити, жаль не маю "правильного" ковпачка з вусиками 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей