то нормально у всьому світі дєткаbossjara писав: продаються за 300% від собівартості. ета Львів дєтка

а концерт був мего

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то нормально у всьому світі дєткаbossjara писав: продаються за 300% від собівартості. ета Львів дєтка
ще б почався вчасноBOXER писав: а концерт був мего
теж все сподобалось, незважаючи на дощ був повний стадіон людей. Як і рік тому назад, вчора було теж круто.BOXER писав: а концерт був мего
То трохи починає злитиVusiko писав: ще б почався вчасно
мені минулого року теж більше сподобалося, можливо вже давно не був на ОЕ або через новий альбом, хз.MEGASinK писав: чомусь минулого року було більш емоційніше
Теж так здалось...а про вчасний початок забудьте, жоден великий концерт не починається вчасно,а знаючи Славка я в 20.00 тіки з хати вийшовMEGASinK писав: чомусь минулого року було більш емоційніше
40 тисяч то тобі не хухри-мухри: )AVP_6 писав:але зогляду на сьогоднішню погоду я думав там не буде особо бажаючих![]()
є фанати шо під дощем за 3 сотні будуть музон слухати
для чого себе насилувати?як воно тебе не прн?pikach00 писав:hrdrive, ублтав, піду на додатковий концерт
тут неможу непогодитися. якщо без поважної причини то нереспектveresen писав: Сильно зіркова хвороба, бачиш що дощ пакує, накуя на 1.5 години спізнюватись.
Але знов ж таки, я був на самому верху і бачив як до 10 години народ колєйкою зі всіх сторін валив до стадіону. Може якби вчасно прийшли то і концерт б не затримувалиhrdrive писав:тут неможу непогодитися. якщо без поважної причини то нереспектveresen писав: Сильно зіркова хвороба, бачиш що дощ пакує, накуя на 1.5 години спізнюватись.
Хто їй дохтор? Можна подумати за наступні 4 години вона загрілася бігом. Дощ ж з самого ранку падавveresen писав: Просто рядишком стояла дівчина яка була без дочовика і за 1.5 години поки ту звєзду чекали, вона вже стояла і трусилася вся
veresen писав: але думаю коли доживу до твого віку тоже стану на трибуни ходити і півчанський сьорбати
+1. погода срана два дні, а вона надіялась, шо дощ на концерт організатори відмінять?Vusiko писав: Хто їй дохтор? Можна подумати за наступні 4 години вона загрілася бігом. Дощ ж з самого ранку падав
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей