BOXER-тут таке не збуджуєBOXER писав:паци, йдіть спати![]()

от це на сон ваговодам , ідеальні пропорції

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BOXER-тут таке не збуджуєBOXER писав:паци, йдіть спати![]()
І шо? В салоні ж нічого не чути :)andreyclk писав:Ну ви і настрочили тут ,у вас шо роботи нема?![]()
Тік шо проїжала шкода тоур дизель повз мене,ібята звук мотора голосніше ніж в жигуля
нема. а що у мазди було ? форд же тупо взяв маздовський мотор і начепив свій бренд duratec ну і там по мілочах поміняв всяку фігню ))AnGeL писав: в тебе теж є система зміни фаз?
T5-R писав: Я тобі скажу по собі, що чим дальше в ліс тим жирніші партизани, тобто з віком людині хочеться більшого спокою у всьому, в автомобільній сфері в тому числі. Коли починають підхарювати ремонти, тюнінги, і т.д. задумуєшся про машину яка просто їде, має певний рівень комфорту, невибаглива, але в той же час
cat-yellow писав: А факт, шо 1.6 - це кал, навіть заперечувати не буду
Зате багажник великий!AnGeL писав:cat-yellow, на тур гонять ті, кому доводилось хоч 1 раз їхати на задніх сидінняхлічно мені в тавроні просторіше...
Бльо, ну звичайно... Ти ж на півставки шлагбаумом підпрацьовувати можеш з твоїм то ростом :)))AnGeL писав:cat-yellow, на тур гонять ті, кому доводилось хоч 1 раз їхати на задніх сидінняхлічно мені в тавроні просторіше...
а шо прелю то реально взагалі зробити?cat-yellow писав: Великі Мости з Сільцом важко проїхати
от зволочcat-yellow писав: Ти ж на півставки шлагбаумом підпрацьовувати можеш з твоїм то ростом :)))
ха-ха, та прель можна ше більше гамнити через задні сидіння))) але вони там для галочки можна сказати... і тур не тільки за сидіння вафлять, а і за скучність салону, і паскудну керованість і всяке таке корочеcat-yellow писав: Остап, гамнити всю машину із за задніх сидінь - те саме, шо я б зараз сказав, шо прель гімно, бо пузом тре і Великі Мости з Сільцом важко проїхати
Ну пузотьорщики завжди кажуть, шо можливо :)Sluva писав:а шо прелю то реально взагалі зробити?cat-yellow писав: Великі Мости з Сільцом важко проїхати
гібрид там цікавий. на батареях пробіг до 50 км з можливістю їх підзарядки від мережі.Novel писав:Дещо свіженького для ВагІноводів.![]()
http://auto.mail.ru/article/46675-veter ... en_passat/
Мотори там конешно - слюньки течуть.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей