Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
БОРОДЬБА З "БЕСПРЕДЄЛОМ" МУСАРІВ
- студент
- Ім'я:Мішаня
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
"Breaker", ти протокол підписував! Ти сам собі підписав вирок, треба було написано в графі , що непогоджуєшся з кваліфікацією твоїх дій які тобі інкримінує інспектор і потрібноі написати пояснення - детальне (усі твої дії по тому, як ти пропускав чи не пропускав пішохода! )
Поясніть!!!!! Інспектора ДАІ мають право зупиняти мене коли вони не на службовій машині??? [/quote] Вчиняти переслідування на цивільній машині не мають права! Стояти з цивільним автом можна тільки у населених пунктах і тільку у світлу пору доби (цивільне авто слугує тільки в ролі кабінета і місце для протоколювання)!
Поясніть!!!!! Інспектора ДАІ мають право зупиняти мене коли вони не на службовій машині??? [/quote] Вчиняти переслідування на цивільній машині не мають права! Стояти з цивільним автом можна тільки у населених пунктах і тільку у світлу пору доби (цивільне авто слугує тільки в ролі кабінета і місце для протоколювання)!
- Breaker
- Стать:чоловік
Re: БОРОДЬБА З "БЕСПРЕДЄЛОМ" МУСАРІВ
студент, на рахунок їх авто все зрозуміло, а на рахунок протоколу ти неправий... я в поясненнях написав що не порушував ніяких правил дорожнього руху!!! А підписав - це не означає що погодився, це значить що склали його при мені і все... 

- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
На суді напевно вже всі підписи свідків були,в такому випадку треба коли пишеш пояснення, поля де мають бути підписи свідків закреслювати,бо потім там може підписатись будь-хто з вулиці і ти нічого не докажеш!Breaker писав: свідків немає + в протоколі нічо про них не вказувалось, я так розумію получається протокол складений невірно
- Breaker
*Lesyk*,
суд пройшов - права не забрали, всього штраф 68грн 

Breaker писав: суд пройшов - права не забрали, всього штраф 68грн
а меня это тока ждет :) и че то мне уже кажется что я уже без прав :)
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
в мене тоже суд пройшов хотіли забрати на пів року потім пригрозили шо якшо я незгідним і будем викликати так званого потерпіло і він підтвердить своє написане то заберуть на рік, я погодився що викликати того оленя і вона перенесла суд на місяць потім мене покликали через 5хв і запропонували штраф або далі судитися ну я звичайно вибрав штраф вечері постараюсь ше викласти рішення судуhugo писав:Breaker писав: суд пройшов - права не забрали, всього штраф 68грн
а меня это тока ждет :) и че то мне уже кажется что я уже без прав :)
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Тут один чувак відмазався:
http://forum.2108.kiev.ua/index.php?sho ... &start=100
http://forum.2108.kiev.ua/index.php?sho ... &start=100
Короче фраза судьи в конце звучала так...В вашем нарушении злостного умысла не вижу, штраф за админ.нарушение 34 грн....и дальше повернув голову к менту... можете подать изложенные факты по поводу действий сотрудников ГАИ вас остановивших в отдельное судопроизводство...МЕНТ ПОЗЕЛЕНЕЛ!!!!!!

- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
а це ?
девочка во дворе развернулась и бампером вьехала в цветочную бетонную клумбу...звонит в страховую
ей говорят для фиксации вызывайте ГАИ...те приехали зафиксировали и отобрали права...говорят так теперь положено...пришла в суд... попала в общий поток ...заводили по 10 чел. сразу...и лишали...в итоге 3 мес. лишения прав... и таких историй...
- Andriy01
- Andriy01
А ще позавчора переходив дорогу в невідповідному місці. Просто пішоходного переходу поблизу не було взагалі.
Дійшов до середини і зупинився, щоб проїхали всі машини. Так передімною водій Таврії різко загальмував, щоб пропустити. Напевне, побоявся, щоб не забрали права
Сорі за 2 пости підряд - не можу редагувати попередні
Дійшов до середини і зупинився, щоб проїхали всі машини. Так передімною водій Таврії різко загальмував, щоб пропустити. Напевне, побоявся, щоб не забрали права

Сорі за 2 пости підряд - не можу редагувати попередні
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
Сегодня сидел в машине на против глав.почты. Приехале Гаец против шерсти, зашел, пожрал (харя как две мои, кто видел поймет
) сел в авто и порулил дальше против шерси.
Вывод 1: сраные уроды.
Ехал по ул. Дорошенка (одностороннее), решил повернуть на лево к глав.почте, включил поворот, ГонсчеГ на "копейко" решил объехать всех по полосе для маршрутного транспорта и чуть не приехал в меня. Я остановился, пропустил. Загорелся красный, стою первый. Загорается зеленый, поворот включен давно, начинаю движение, а тут второу ГонсчеГ на "шохе" с сигналом и дальгим по встречной решил повторить подвиг, еще чуть чуть и Я бы пересел на место пассажира или вообще бы вышел из машины через переднее пассажирское окно.
Вывод 2: сраные уроды.
Катался по городу, на ул. Химической три машины тупо под "кирпич" ехали в лоб, да даже не ехали, а тупо валили. Одного водилу заехо, он его подпер лоб в лоб на светофоре, стояли может все минут 5 потом надоело, его объехали. а мудило поехал дальше под "кирпич".
Вывод 3: сраные уроды.
катался по городу, пару машин тупо проехало по встречной и дальше на красный свет продолжили свое движение, особенно возле податковой.
Вывод 4: сраные уроды.
Это самую мелочь Я увидел за сегодня, так зачем эти панты с отбором прав у народа за всякую фигню и не видеть грубые нарушения????
Вывод 5: СРАНЫЕ УРОДЫ.

Вывод 1: сраные уроды.
Ехал по ул. Дорошенка (одностороннее), решил повернуть на лево к глав.почте, включил поворот, ГонсчеГ на "копейко" решил объехать всех по полосе для маршрутного транспорта и чуть не приехал в меня. Я остановился, пропустил. Загорелся красный, стою первый. Загорается зеленый, поворот включен давно, начинаю движение, а тут второу ГонсчеГ на "шохе" с сигналом и дальгим по встречной решил повторить подвиг, еще чуть чуть и Я бы пересел на место пассажира или вообще бы вышел из машины через переднее пассажирское окно.
Вывод 2: сраные уроды.
Катался по городу, на ул. Химической три машины тупо под "кирпич" ехали в лоб, да даже не ехали, а тупо валили. Одного водилу заехо, он его подпер лоб в лоб на светофоре, стояли может все минут 5 потом надоело, его объехали. а мудило поехал дальше под "кирпич".
Вывод 3: сраные уроды.
катался по городу, пару машин тупо проехало по встречной и дальше на красный свет продолжили свое движение, особенно возле податковой.
Вывод 4: сраные уроды.
Это самую мелочь Я увидел за сегодня, так зачем эти панты с отбором прав у народа за всякую фигню и не видеть грубые нарушения????
Вывод 5: СРАНЫЕ УРОДЫ.

Dynamic Sport Latvia
- AntikvAr
- Ім'я:Микола Миколайович
- Номер:И8935ЛВ
все выводи 21043 SW чистая правда
ИМХО :)
ИМХО :)
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
а вот і мій протокол http://photofile.com.ua/photo/red_spide ... 442534.jpg
самий гон в тому що я не одружений і в мене нема дітей і заробляю тим що цілий день сиджу в офісі і я невизнавав своєї вини на суді
взичайно смішно
але всетаки під..... вони

але всетаки під..... вони

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
21043 SW,
Улыбнул

- Breaker
RED_Spider, я вот только не даю дупля за что с меня 68 грн при том что в протоколе просто написано"не надав перевагу в русі", а у тебя прям аварийная ситуация и всего 34...
[цензура] считают херово

- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Так Дніпропетровці вже поїхали,чи не?
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Dark Wind, а Донецькі, казали шо они тож не то мали бути, нето є
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Andriy01
На сайті ДАЇ є результати відпрацювання станом на 11 лютого
Так воно ще триває?
У мене знайомий на днях їхав десь біля універу, якась тьолка стояла на початку пішоходного переходу і говорила по телефону. Недалеко від неї стояло ДАЇ. Він вчасно побачив ДАЇ, зупинився, перед переходом. Маякнув тьолці, щоб та завершила перехід. Вона йому маякнула, типу, "давай, проїжай". Він глянув на ДАЇшників, які теж дивились на ту картину і маякнув їм, типу, "що робити?". Вони йому відмаячили щоб той проїжав.
Для експерименту мій знайомий знову зробив коло і поїхав через той пішохідний перехід. Ситуація повторилась: та сама тьолка, що стояла на початку пішоходного переходу, ті самі ДАЇшники, які дивились.
Цього разу він їй посигналив але вона не зійшла з переходу.
Може, ДАЇ так збільшує статистику відпрацювання? :)

Так воно ще триває?
У мене знайомий на днях їхав десь біля універу, якась тьолка стояла на початку пішоходного переходу і говорила по телефону. Недалеко від неї стояло ДАЇ. Він вчасно побачив ДАЇ, зупинився, перед переходом. Маякнув тьолці, щоб та завершила перехід. Вона йому маякнула, типу, "давай, проїжай". Він глянув на ДАЇшників, які теж дивились на ту картину і маякнув їм, типу, "що робити?". Вони йому відмаячили щоб той проїжав.
Для експерименту мій знайомий знову зробив коло і поїхав через той пішохідний перехід. Ситуація повторилась: та сама тьолка, що стояла на початку пішоходного переходу, ті самі ДАЇшники, які дивились.
Цього разу він їй посигналив але вона не зійшла з переходу.
Може, ДАЇ так збільшує статистику відпрацювання? :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей