xxfOxx писав: Нема що сказати то ліпше промовчи - здаєшся розумнішим

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
xxfOxx писав: Нема що сказати то ліпше промовчи - здаєшся розумнішим
братан, вот в мене раніше було 2 альфи - таких у львові взагалі було можна на пальцях рук порахувати, як думаєш, я був індивідуальний на них? прагнув максимума від жизні?AnGeL писав: то отак купити сірий ланос чи сіру шкоду, і так відповідно і все життя буде сірим, простим, таким як і більшості
чуйка є шо даpavlo09 писав: xxfOxx написав:
На 2х літровому аккорді окупиться згрубша за 25 тисяч
ти собі поставив?
фукусіма палюбомуpavlo09 писав:xxfOxx писав: Нема що сказати то ліпше промовчи - здаєшся розумнішим![]()
![]()
то видно япоська радіація ще до тепер діє на власників японських відер
![]()
![]()
так, з моїми пробігами відібю за рік, машину роки 3-4 міняти точно не буду.pavlo09 писав: ти собі поставив?
ааааааааааааа латентний гебеошнік детектедxxfOxx писав:так, з моїми пробігами відібю за рік, машину роки 3-4 міняти точно не буду.pavlo09 писав: ти собі поставив?
Felix писав:ааааааааааааа латентний гебеошнік детектедxxfOxx писав:так, з моїми пробігами відібю за рік, машину роки 3-4 міняти точно не буду.pavlo09 писав: ти собі поставив?![]()
![]()
![]()
![]()
я одного не пайму- хонда і газ то як іслам і свініна![]()
![]()
тебе ше з хондамафії не ізгнали за іновєрство?
Мнєніє автарітетних пацанов на 107 пижиках мене як би то сказати, ну по., по тому самому.Felix писав: чуйка є шо да![]()
![]()
а ємлі ше нє - то думає як би то сдєлати шоб пацани не замєтілі![]()
![]()
![]()
![]()
та ладно - яке там за халяву - сотка км 50 грівасонів мінімум виходитьpavlo09 писав: на халяву возиться?
хонда і брц навіть контракт підписали, що з тими установками з гарантії машини не знімаєтьсяFelix писав: я одного не пайму- хонда і газ то як іслам і свініна![]()
![]()
тебе ше з хондамафії не ізгнали за іновєрство?
а мені так само похір шось комусь про газ доказувати - я не для пантів його ставивxxfOxx писав: Мнєніє автарітетних пацанов на 107 пижиках мене як би то сказати, ну по., по тому самому.
іппааать.. то тебе ше й на БРЦ розвели?xxfOxx писав: хонда і брц навіть контракт підписали
Felix писав: xxfOxx, бляха парніша - переходь на дізель як не тянеш просто бєнз
ібо я бачу шо факт налічія в тебе газка дико вліяє іменно на твою саму псіхіку і ті працеси непаваротні
так а хто каже доказувати, цікаво просто.Felix писав: а мені так само похір шось комусь про газ доказувати - я не для пантів його ставивта й то вже вроді 4-та моя тачка на газу
ти можеш не вірити, але я даже не рахував - мені просто приємно заправлятися на 250 грн бак, а не за 600xxfOxx писав: так а хто каже доказувати, цікаво просто.
ну какбе 250 грн газу то є 33 лFelix писав: ти можеш не вірити, але я даже не рахував - мені просто приємно заправлятися на 250 грн бак, а не за 600
ну і за бугром не афігівати від бензи по поза 20 грн за літр
і ше - кілометрів в мене виходить накатувати троха... тому ше коли купувалась машина газ був в планах зразу (якби не знайшовся нормальний дізель)
одна була продана в мінус вірняк - на ній до тепер мій друг катаєxxfOxx писав: ну або продавав машину собі в -
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей