думаю мова йде про ті що на науковій і стрийській-Driver- писав: AndrewK написав:
На деяких хоч покататись для задоволення можна
в польщі,здається,штрафують пішоходів які ходять по велодоріжках
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
думаю мова йде про ті що на науковій і стрийській-Driver- писав: AndrewK написав:
На деяких хоч покататись для задоволення можна
і в угорщині, в нас теж мало б так бути, але в нас є ще "доріжки для велосипедистів ТА пішоходів" тому тут не завжди придерешсяDrumandbasser писав: в польщі,здається,штрафують пішоходів які ходять по велодоріжках
є таке. Зокрема на Липинського (якщо в сторону Чорновола їхати) є велодоріжка, а тротуару нема. На таких ділянках лояльно ставлюсь до пішоходів, а на інших велодоріжках (де є смуга для пішоходів) - повний газ і дзилинь-дзилинь. Всі на раз розбігаються в різні бокиJarevych писав: але в нас є ще "доріжки для велосипедистів ТА пішоходів"
Не совсем на месте, но вот "лапа" с ковшом сзади поворачивается в пределах почти 180 градусов. Так что ковш сзади поворачивает влево (по ходу трактора естественно) до упора, сдает назад с вывернутыми влево колесами - и он на "свободе"topper писав: той трактор може на місці розвертатись
так.BOXER писав:Demyan, це та напроти Арсену тіпа?
в нас би вже нафыіг розбили машинуBOXER писав:BVJ, "цивілізований Захід"
то він так запакувався, щоб не угнали)Dexter писав:всім міліметровщикам міліметровщик![]()
вул Залізняка.я довго думав ЯК і НАФІГА ?![]()
по дорозі назад глянув детальніше, спереду і ззаду зазор в товщину пальця, на фото не видно, але дерево овальне і задній ковш там заблокований теж .виїхати буде нелегко
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей