T5-R, таз все буде популярним

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну на вкус і цвєт фламасіри разниєandreyclk писав: ти розумієш я поіздив і мені стара е 39 комфортніша і зовнішність приємніша аніж в а5.
шалено підтримуюBOXER писав: (асобєнно перед легендарним Б4)
1.9 ТДІ, турінгBOXER писав: легендарний Б4
RULES писав: підтримую
Нагадало історію знайомого, як він на Кіа Магентіс на трасі взув Мазду 6 МПСandreyclk писав: я на 2.0 v6 япошці старій вставляв ваш ваг 1.8т коли він на 180 тупо здох
я ніколи не їздив на такому бімері і плутаюся в їх індексах, тому утримаюся від коментарівandreyclk писав: Felix, тобто ти згідний шо е 39 по комфорту,шумці,керованості,двигуну,виглядуі т д краще октавіі ?
залежно за якими критеріями - якщо по ціні машини - то можнарозділитиBOXER писав: пропоную все таки поставити все на свої місця і розділяти ВАГ і шкоду/сеат а то якось незручно перед ауді і фольцами
лєгєнди не уміраютRULES писав:шалено підтримуюBOXER писав: (асобєнно перед легендарним Б4)
Сеат уже преміум марка у ВАГа?Felix писав: Ауді + сеат
от сядь проїдься і поймеш що таке вагFelix писав: я ніколи не їздив на такому бімері
Шо за дурнуваті порівняння?andreyclk писав: Felix, тобто ти згідний шо е 39 по комфорту,шумці,керованості,двигуну,виглядуі т д краще октавіі ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей