ну ти порівняв то убожество з маздою6...Йосип писав: В мене дядя їздив на октасі рік а дальше пересів всерівно на 6 мазду

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну ти порівняв то убожество з маздою6...Йосип писав: В мене дядя їздив на октасі рік а дальше пересів всерівно на 6 мазду
А5та за ті гроші (11-13) буде таке саме убожество в базовій комплектації з мотором 1.6 8 клапанів і пробігом під 100-150 з зеленою підсвіткою і монохромною приборкою... - так що як на мене то вже краще тур 1.8 турбо за тігрошіBOXER писав: ну ти порівняв то убожество з маздою6...
попитай в Boxer-а як вонаb_andriy писав: 3. Астра Н під питанням треба перевезтись...
в нього джі булаRULES писав: попитай в Boxer-а як вона
ну кагбе леон найкращий варіант. але хз чи ти за 10-11 к. його найдешb_andriy писав: 1. Леон2. Октавія тур3. Астра Н під питанням треба перевезтись...
думаю Астероід скаже, відро чи не відроІнженер писав: Щоб не розписувати почитай відгуки на Опель клубі...
Зачєм ти так гаварішb_andriy, реально чувак, не бери опель, не бери форд, не бери японця. візьми шкоду! ти реально відчуєш всів прєлєсті ВАГа і долучишся в клуб обраних! а то будеш їздити на опелі і харитись, шо ти не взяв ВАГ. а будеш на шкоді їздити і будеш счітати шо весь світ під тобою
ну то дивись бельгійську, я хз. G з 2004го до 2008го тільки укр.зборка. але я ніяких нюансів за 2.5 роки від того не замітив. яка різниця чия зборка... то ж опельb_andriy писав: ая, я дивився ашку укр зборки
та бо я вже тоже істіну понялb_andriy писав: Зачєм ти так гаваріш
навернули одного в праведники))) алілуяBOXER писав: та бо я вже тоже істіну понял
Ясно тепер ціноутворення ваз,нашо шось міняти якшо можна просто робити новішу машинуb_andriy писав:andreyclk, за то шо вона новішахз мені А4 нра А5 тоже, но А6 чи винос мозга уйобіщне таке нашо вони її зробили хз
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей