так в тебе розмітка: дати дорогу)killawatt писав: на 2-му відео я аж не сподівався шо він поміняє ряд

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так в тебе розмітка: дати дорогу)killawatt писав: на 2-му відео я аж не сподівався шо він поміняє ряд
axel писав: veresen, два світлофори на червоне і один на жовте. так тримати
історія про це замовчує) ну мен, хз шо в голову кому стрельне, краще пропусти і їдь далі цілий і неушкоджений )killawatt писав: взагалі заціни як він далі поїхав назад в правий ряд, накуя було робити той маньовр?
ти як мала дитина! чес слово, не знаєш шо треба робити? форсу даєш і підставляєш задок! ти прав 146%, а він - терпіла)killawatt писав: я от чесно сумнівався, воно відїхало від зупинки, бачив здалека, їхало в правому ряді, я си виїздю бо лівий ряд пустий - а тут оп! прям передімноу
ти чота попутав, сам же казав - дати дорогуtopper писав: форсу даєш і підставляєш задок! ти прав 146%, а він - терпіла)
а нашо з матами їздити? занеси їх у спортзалПетро писав: Я не можу по Львові їзити без матів
шо сталось, Петю?Петро писав: Я не можу по Львові їзити без матів
та мало того, я вже без шкарпеток) не можу наспатисьkillawatt писав: йди поспи і шкарпетки поміняй
Я там щодня їду і знаю, що правий ряд зразу за тим поворотом дуже побитий. І ваділи маршруток тоже то знають і завжди при вільномі лівому ряді перестроюються в лівий. Так що його перестроювання можна було очікувати. Ну а поворотніки - то взагалі зайва функція в маршрутках. Ваділи паходу і не вкурсі де вони знаходятьсяkillawatt писав: ти б подумав що гоблін на маршруці буде міняти ряд тут?
Петро писав: Я не можу по Львові їзити без матів
так може він ними машину обвішує, щоб не поцарапалиkillawatt писав: а нашо з матами їздити? занеси їх у спортзал
а вони шось останнім часом ганяють, тільки мені з сиреною і маяками попадалисьkillawatt писав: на швидкій так спішив, так спішив... доколє таке буде...
иии, може на миколайчука??topper писав: з липинського на червоне без маяків валити на Орлика
та-та! Сорі, Я попутавkillawatt писав: иии, може на миколайчука??
надіюс, вломив йому?killawatt писав: во ше йно гівно
чьойто? Каліська!Народ чекає видовища)killawatt писав: історія умалчіваєт
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей