до речі, була атвєтка окко по ситуації з газом на пасіках?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я округлив вже з краю до краю, щоб не було здивувань.xxfOxx писав:шота якийта я б сказав фантастичний розхід, різниця в 30%myzikk писав: Розхід машини по місту 4.9-6.5 максимальний розхід
ну тут розкид практично 30% по бензі теж більше налили на +-30% мож де в пробці був довше може бензи більше зхавало і відповідно більше влили тут нескажеш, їзда по місту дуже відрізняєтьсяmyzikk писав: Я округлив вже з краю до краю, щоб не було здивувань.
Саме головне що максимальний розхід більше 6.5 не був ніколи, навіть зимою.
а причому тут ОККО ?Vexler писав: проїхав на укрнафті знову..розхід 5.05л на 100км...це враховуючи вже те,що вже значну частину кілометражу дружина їздить (тільки починає і любить їздити тапкуфпол)
ну ти б написав, мол заправив повний бак (20 л чи скіки там) на ОККО по 15.99 розхід вийшов - стіки то, заправив на укрнафті по 14.69 - розхід вийшов стіки то, а то так твій пост ні туди і не сюди, тема про ОККО, а ти пишеш шо 5.5 на укрнафтіVexler писав: xxfOxx, при тому, що окко бадяжить і впарює на 2 грн дорожче. В конкурентів бенза нічим не гірша! Окко фтопку!
да я вже задавав то пиання, але пака шо тішина...xxfOxx писав:ОККО, доречі а що з газовою заправкою в Пасіках-Зубрецьких - її хоч перевірили чи і далі кожен хто заправився газом пісок потім витрушує?
Vexler писав: Smart
на "диби" не встає?Vexler писав: любить їздити тапкуфпол
Наскільки я зрозумів співробітника, який власне спілкувався, клієнт не має бажання на це більше витрачати час. Якщо не так зрозумів, прошу p0var мене виправити.xxfOxx писав:ОККО, доречі а що з газовою заправкою в Пасіках-Зубрецьких - її хоч перевірили чи і далі кожен хто заправився газом пісок потім витрушує?
Нижче - акт перевірки доз відпуску пального по АЗС№63. Перевірка востаннє проводилась 20 травня:myzikk писав:Наступним етапом як завжди заливаю 95 до повного, завжди виїжаю 100 км по місту і до повного і до повного і так кожен раз.
Розхід машини по місту 4.9-6.5 максимальний розхід
Заправляюсь завжди так і реально знаю, що більше 6.5 літрів ну ніяк нереально, щоб машина взяла.
Заправляюсь як завжди до повного поки з горловини не почне капати, після відстрілу +/- 300 грам.
Констатую факт, що сьогодні на 6 колонці на заправці ОККО на 100 км в мене залили 9,51 літра палива![]()
Дякуємо за інформацію, перевіримо. Коли Ви користувались цією мийкою?Andriy01 писав:Окко, щось на Науковій, наче, шампунь чи віск закінчився. Таке враження, що мийка миє просто водою
ок, дякую що перевірили.ОККО писав: xxfOxx написав:
ОККО, доречі а що з газовою заправкою в Пасіках-Зубрецьких - її хоч перевірили чи і далі кожен хто заправився газом пісок потім витрушує?
Наскільки я зрозумів співробітника, який власне спілкувався, клієнт не має бажання на це більше витрачати час. Якщо не так зрозумів, прошу p0var мене виправити.
На АГЗС №11 Дж.Вашингтона та №88 Пасіки-Зубрецькі інших скарг не надходило. Газові модулі перевірили. При мені пізніше заправляли іншого клієнта, слідів порошку на крані чи на ВЗП я не помітив. Але зараз знову напишуть, що іншої відповіді і не очікували. Хоча мені самому цікаво було б взнати причину, оскільки така кількість моментально нізвідки з'явитись не може.
MAECTP0 писав:ОККО, що то за фішка: при заправці пульса -пофіг скільки - знижка 150грн на інтретоп?! Чи то лише на тій заправці таке?
Я шось на автоматі відмовився й залив звичайного ДП.
Вам дякуємо за інформаціюxxfOxx писав: ок, дякую що перевірили.
сьогодні зранку вже бачив на сайті. дякую.ОККО писав: Деталі тут http://www.okko.ua/uk/Pulls_intertop
Іншої відповіді які ви чесні я навіть і не думав почутиОККО писав:Наскільки я зрозумів співробітника, який власне спілкувався, клієнт не має бажання на це більше витрачати час. Якщо не так зрозумів, прошу p0var мене виправити.xxfOxx писав:ОККО, доречі а що з газовою заправкою в Пасіках-Зубрецьких - її хоч перевірили чи і далі кожен хто заправився газом пісок потім витрушує?
На АГЗС №11 Дж.Вашингтона та №88 Пасіки-Зубрецькі інших скарг не надходило. Газові модулі перевірили. При мені пізніше заправляли іншого клієнта, слідів порошку на крані чи на ВЗП я не помітив. Але зараз знову напишуть, що іншої відповіді і не очікували. Хоча мені самому цікаво було б взнати причину, оскільки така кількість моментально нізвідки з'явитись не може.
Нижче - акт перевірки доз відпуску пального по АЗС№63. Перевірка востаннє проводилась 20 травня:myzikk писав:Наступним етапом як завжди заливаю 95 до повного, завжди виїжаю 100 км по місту і до повного і до повного і так кожен раз.
Розхід машини по місту 4.9-6.5 максимальний розхід
Заправляюсь завжди так і реально знаю, що більше 6.5 літрів ну ніяк нереально, щоб машина взяла.
Заправляюсь як завжди до повного поки з горловини не почне капати, після відстрілу +/- 300 грам.
Констатую факт, що сьогодні на 6 колонці на заправці ОККО на 100 км в мене залили 9,51 літра палива![]()
http://s29.postimg.org/ih5e6ndiv/azs_63.jpg
Температури приходу фіксуються в журналі відбору проб та журналі надходження нафтопродуктів. Однак дозуючий пристрій ПРК відпускає літри і до цього жодного відношення немає температура приходу і температура палива у резервуарі.
Дякуємо за інформацію, перевіримо. Коли Ви користувались цією мийкою?Andriy01 писав:Окко, щось на Науковій, наче, шампунь чи віск закінчився. Таке враження, що мийка миє просто водою
Можу сказати те самеmyzikk писав:Іншої відповіді які ви чесні я навіть і не думав почути![]()
Але факти залишаються фактами, всі ті перевірки до одного місця, коли все зроблено програмно, або йде залив теплої бензини в бак і потім рівень падає всім це давно відомо, як розвозчики кружать собі бензин.
ОККО писав: Всі індивідуальні способи перевірки точності наливу палива я вже пояснював разів 10 тільки на цьому форумі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей