для того щоб когось вчити - спершу треба їх самому знатиtopper писав: я вас троха повчу правил

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
для того щоб когось вчити - спершу треба їх самому знатиtopper писав: я вас троха повчу правил
на ліцо курка нічим не винна. Астрі нефіг рульом дьоргатиtelko писав: курка на сх7 номер 0800 на Кульпарківській жорстко різанула Астру яка їхала перед мною, так шо та чуть світлофор не знесла втікаючи від неї.
Та нє, курка вирулила з лівого ряду в правий, бо перед нею авто зупинилось для повороту. Я передбачував такий хід подій і тримав ногу на тормозі, а водій Астри з значком У явно того не очікував...Dexter писав: на ліцо курка нічим не винна. Астрі нефіг рульом дьоргатихто не навчиться того, то буде сам собі ремонти оплачувати завжди.
з цієї точки зору цілком адекватний коммент, але все рівно на шустці мудак, жовте це вже сигнал який забороняє, їдеш на паршивій резині в дощ та ще й швидко, подбай про свою і безпеку навколишніх)Dexter писав: хай краще такі шістки валять на червоне ніж пробують загальмувати в дощ. маєш уявлення яка там резина стоїть і які тормоза?
topper писав: Дайте мені полосату палку і форму - я вас троха повчу правил
сам трохи правила перечитай.topper писав: П.С. Дайте мені полосату палку і форму - я вас троха повчу правил
ахахаromanbelyj писав: в животі напевне бурліло і срати певне хтів сильно.
якщо коротко - перехрестя внизу, в сокільниках. те, шо на кульпар веде. всі стоять, бо червоне якраз пожовтіло. машин по 7 з кожного боку.
Чувак з окружної тупо летить по зустрічній на перехрестя. йоум просто заканало, шо ніхто не рушив на жовтувато-зелене.
скарастя були огого
теж чи на грандісі
Thug (Тхуг, уТюг) (с)
то не він походуTAXI писав: а ти якийсь нєрвний
Ну да, к маршруткам без поворотов мы все привыкли. Так же как и к поворотам направо под красный сигнал светофора со встречной полосы. По современным пАнЯтиям - ничего криминального. Ага.antik писав: mikenat, в жодному з відео не побачив нічого кримінального
TAXI писав: pikach00, а ти якийсь нєрвний
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей