Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
там же сьогодні заправлявся. як відчував провір через мірник але не став.myzikk писав: Червоної Калини 34А колонка номер 6.
тобто... дядько подякував й побажав людині щаслої дороги й тому він лебідь??? та пані мабуть сідала в авто?! чи не так?myzikk писав: заправщик каже тінці Дякую вам, щасливої дороги, ну адекватна людина звісно ж думає, що його заправили і можна їхати вона і поїхала
Більше туди ні ногою, завжди все було гуд, а тут в неділю вилізло таке і не в одного мене таке було на цьому тижні.MAECTP0 писав:там же сьогодні заправлявся. як відчував провір через мірник але не став.myzikk писав: Червоної Калини 34А колонка номер 6.![]()
тобто... дядько подякував й побажав людині щаслої дороги й тому він лебідь??? та пані мабуть сідала в авто?! чи не так?[/quote]myzikk писав: заправщик каже тінці Дякую вам, щасливої дороги, ну адекватна людина звісно ж думає, що його заправили і можна їхати вона і поїхала
Ну, а як же, тут зараз так і напишуть представники ОККО, я іншого і не чекаюAndrewK писав:myzikk, насправді в тебе від жари бак розширився і тому влізло більше. А ідеально чесна компанія окко тут абсолютно ні при чому. І бенза в них високої якості. Навіть не високої, а єталонної. Тому його треба не купляти, а зберегти для нащадків![]()
![]()
може та пані його грипню давала й тому він підійшов?!myzikk писав: Ну він побажав щасливої дороги підійшовши до неї, ну звісно і я б подумав що мене заправили і поїхав, а не тут то було.....
Можливо і так, просто написав своє феее на рахунок того, що бачив власними очима.MAECTP0 писав:може та пані його грипню давала й тому він підійшов?!myzikk писав: Ну він побажав щасливої дороги підійшовши до неї, ну звісно і я б подумав що мене заправили і поїхав, а не тут то було.....
ІМХОт треба в зеркала дивитись й там бачила б пістолет. А заправщик може відійти до сусіднього клієнта.
Так, 100-108 км завжди.MAECTP0 писав:myzikk, а попередні рази ти теж сам заправлялвся?
і все так точно на 100км запаравляєшся????
й все в ті самі затори попадаєш й стільки ж стоїш???
ІМХО по місту перевіряти розхід, не точна справа.
а може просто треба відкрити очі і подивитись в зеркало чи тебе заправили. і якщо заправщик "по уставу" повинен побожати щасливої дороги, то йому в машину лізти? от мені так завжди бажають, і я чомусь ніразу не поїхав з пістолетом.myzikk писав: Поки порпався в машині заправляють тітку і заправщик каже тінці Дякую вам, щасливої дороги, ну адекватна людина звісно ж думає, що його заправили і можна їхати вона і поїхала, а лебідь заправщик ще навіть не закінчив заправлятись ну і звісно ж пістолет полетів добре, що тітка замітила це і зразу ж загальмувала.
Я ще раз кажу розхід машини відомий і вона ніяк не може брати 9.5 літрів, та ви що смієтесьrubilnik писав:а може просто треба відкрити очі і подивитись в зеркало чи тебе заправили. і якщо заправщик "по уставу" повинен побожати щасливої дороги, то йому в машину лізти? от мені так завжди бажають, і я чомусь ніразу не поїхав з пістолетом.myzikk писав: Поки порпався в машині заправляють тітку і заправщик каже тінці Дякую вам, щасливої дороги, ну адекватна людина звісно ж думає, що його заправили і можна їхати вона і поїхала, а лебідь заправщик ще навіть не закінчив заправлятись ну і звісно ж пістолет полетів добре, що тітка замітила це і зразу ж загальмувала.
а то що тобі замість шести літрів залили дев"ять то обшена 50% намахали?
шукай причину в машині або в тому як ти заправляв до того, а не - все винна запрвка.
після відстрілу і 5 літрів влізти може
чим міряєш бензин в горлишку? на око? може тут і загубив лишню літру а може і двіmyzikk писав: Бак заливається завжди не до відстрілу, а поки в горлишку паливо не появиться
108 це гранична межа? 100 теж? маю підозру що діапазон більшийmyzikk писав: 100-108 км завжди.
Так гранична межа,Dexter писав:myzikk, такий недолив нереальний.
шо значитьчим міряєш бензин в горлишку? на око? може тут і загубив лишню літру а може і двіmyzikk писав: Бак заливається завжди не до відстрілу, а поки в горлишку паливо не появиться
та й108 це гранична межа? 100 теж? маю підозру що діапазон більшийmyzikk писав: 100-108 км завжди.![]()
може сам забув як проїхав більше/менше
Коли з тижня в тиждень робиш все однаково - то такі відмінності сильно кидаються в очі і викликають по меншій мірі здивуванняDexter писав: такий недолив нереальний.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 13 гостей