нісагласєн...можливо по к-ті людей,а так ляпота...а ще якщо трохи дальше заїхати то і мацкалів не знайти...п.с я тіпа про приватний сєктор,у готелях не живFelix писав:в болгарії не був но по ащущєніях деа так само думаюcat-yellow писав: - Болгарія по словам - то вже "трохи Крим", в Чорногорії краще![]()
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хто планує в Болгарію на власному авто?
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Igor2011
- Ім'я:Igor
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 3 рази
Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?
1. Болгарську або якщо є відкритий шенген, то він проходить. Хоча зараз можна відкрити польську туристичну на півроку дворазову - повинна підійти? Я так бачу, що найлегше відкривати візу через турфірму - може хтось має якісь пропозиції?jedi писав:вибачайте за питання ,але ліньки все перечитувати .
кум підбиває в Болгарію на авто ,ну і звідси декілька питань.
1.Візу в Болгарію яку відкривають і де ?
Ще є питання. Плануємо харчуватися трохи в кафе, трохи самі готувати. Вартує звідси брати якісь харчі чи краще купити на місці - вроді ціни +/- такі самі? Як прореагує митниця коли туди везти якісь продукти?
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Igor2011 писав: найлегше відкривати візу через турфірму - може хтось має якісь пропозиції?
пиши в ПП, шо конкретно треба, дружина в мене в тих питаннях має крюки, можу попитати
- anry1
- Ім'я:anry
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 0
Чуть шо , сразу ПП
- усім цікаво ....

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
anry1, братан, вапроси рішаютса в тішині і вдалі ат чужих глаз 

- Sluva
спокійно і без проблем...Igor2011 писав: Як прореагує митниця коли туди везти якісь продукти?
я завжди брав на місці,хіба кидав пару кусків замороженої дом.курки в автохолодильник на зупку дітям.А так заїжджали в Метро і Керафур і закуплялись всіма необхдними продуктами тамIgor2011 писав: Вартує звідси брати якісь харчі чи краще купити на місці - вроді ціни +/- такі самі?
І взагалі я продукти звідти віз до Львова

та в любій турфірмі тобі відкриють швиденько Болгарську візуIgor2011 писав: Я так бачу, що найлегше відкривати візу через турфірму - може хтось має якісь пропозиції?
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
Вибачте якшо обговорювалось, всю тему довго перечитувати
1. Якшо ГБО не вписане причепляться чи можна так їхати?
2.Чи на всіх заправках в Румунії і Болгарії є газ? чи так як в нас? Скільки може не бути газу?

1. Якшо ГБО не вписане причепляться чи можна так їхати?
2.Чи на всіх заправках в Румунії і Болгарії є газ? чи так як в нас? Скільки може не бути газу?
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
я їздив в польщу і нікому не було діло...оксана2013 писав: 1. Якшо ГБО не вписане причепляться чи можна так їхати?
ізучаєм http://www.mylpg.eu/stations/оксана2013 писав: 2.Чи на всіх заправках в Румунії і Болгарії є газ? чи так як в нас? Скільки може не бути газу?

-
- Стать:жінка
- Контактна інформація:
Felix, дякую 

-
- Ім'я:Roman
- Подякували: 1 раз
От з автобусами то якраз і проблема. Тут десь на попереднії сторінках зустрічав відгук що щерга була приблизно 20 автобусів, а пункт пропуску маленький і все в один ряд - відповідно час очікування 5 годин... Але от про який саме пункт - чи Дуранкулак чи Негру-Вода писалося не зрозуміло. Реально буюсь попасти в велику чергу там.Sluva писав:я завжди їздив через Дуранкулак черг практично нема,хіба попадеш за автобусом,проблем жодних.
Хтось хнає куди наші автобуси везуть до Болгарії? І коли вони на кордоні проблеми роблять?
З погляду ризику довго постояти напевно найкраще Русе - там великий пропускний пункт - автобуси окремо. В сілістрі напевно теж автобусів нема - бо паром.
Доречі як там з паромом в Сілістрі? Є там проблема з переправою і кордоном? можна надовго зависнути?
- Sluva
то тре мати дуже велике "щастя" щоб попасти під такеr0man8 писав: щерга була приблизно 20 автобусів

Дурункулак бо люди починають вигружатись вже від Краневоr0man8 писав: Хтось хнає куди наші автобуси везуть до Болгарії?
з Болграії р-н 4-7 вечора,в Болгарію під ранок 5-6r0man8 писав: І коли вони на кордоні проблеми роблять?
Напевно що так,просто свого часу там був ремонт моста і пускали в реверсному русі і через це можна було попасти в такий корок що 20 автобусів це казка...також в день на обїздній Бухареста армагелон твориться...тому я вже якось так привик в Уржіцені на Слобозію поворот,а там на автобанr0man8 писав: З погляду ризику довго постояти напевно найкраще Русе - там великий пропускний пункт
-
- Ім'я:andrzej
а хто знає як там через Чернівці краще . через місто чи по об'їзній . і де там shell в околиці є ?
-
- Ім'я:Павло
Я їздив через місто. Вроді гуд. Здається там нема об'їзної, но я не впевнений...andrzej61265 писав:а хто знає як там через Чернівці краще . через місто чи по об'їзній . і де там shell в околиці є ?
- Igor2011
- Ім'я:Igor
- Дякував (ла): 6 рази
В якій годині краще виїзджати? Ночуєте в Чернівцях, десь в Румунії чи взагалі не ночуєте? Я не прихильник нічної їзди, тим більше по невідомій місцевості.
-
Як в Обзорі з пляжем, є де безкоштовно розміститися?
- Sluva
Через місто,там пряма дорога,Шелл є вже за Чернівцями десь 10-15км. в напрямку кордонуandrzej61265 писав: а хто знає як там через Чернівці краще . через місто чи по об'їзній . і де там shell в околиці є ?
я не ночую,тому стартую десь 11-12 дня,під вечір в Чернівцях,а на ранок-полудень вже в БолгаріїIgor2011 писав: В якій годині краще виїзджати? Ночуєте в Чернівцях, десь в Румунії чи взагалі не ночуєте?
Хоча і не був в Обзорі,але думаю що єGleb писав: Як в Обзорі з пляжем, є де безкоштовно розміститися?
- Sluva
Я такво собі на досугє подумав,якщо Крим закрили то багато "бюджетників" свій погляд переведуть саме на Блгарскі пляжі що грозить вже не комфортним відпочинком
мабуть прийдеться розширяти горизонти,якщо кошти дозволять

-
Sluva, Я так розумію ти в Помор'ї був. А там яка ситуація з пляжем? І чи глибина близько?
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Контактна інформація:
Я був в Обзорі, з місцями минулого року в середині серпня були проблеми, купа наших відпочивальників наробили ажіотажу. З пляжем проблем нема, він безкоштовний і всім вистачає, при великих готелях є "свій" з лежаками. Жив в цьому готельчику http://goo.gl/maps/wZIhm він досить близько до моря, 35Є\доба, кондюк, холодильник, все що потрібно є. Рекомендував би все забронювати житло, хоча може з теперішнім курсом народу трохи зменшиться.Gleb писав: Як в Обзорі з пляжем, є де безкоштовно розміститися?
-
Я от над цим готелем думаю http://www.booking.com/hotel/bg/galeria-obzor.ru.html. Їду з маленькою дитиною, тому потрібна кухня, але є мінус, що хвилин 15 до моря йти. Виїзджати планую числа 23 червня. Виходить 7 тис. за 11 днів, незнаю, дорого чи нормально. Хто, що скаже?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей