Екобуст супер хваленийButs писав:Yelik, яка причина таких великих відхилень від норми ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Екобуст супер хваленийButs писав:Yelik, яка причина таких великих відхилень від норми ?
шоб реально оцінити треба щоб та сама людина поїздила на екобусті і звичайному 1.6. скільки є випадків, що та сама машина бере по-іншому в різних власників, прокладка між кермом і сидінням рішає.rubilnik писав: та да, в мене 1.6 по трасі на літр менше бере. нафік така економія з тими екобустами
економія пару сторінками вище.. фієста 1.0 жре по трасі 4. по місту в районі 6.telko писав: Просто цікаво де та економія про яку всі так рекламують..
ну та воно ж у тебе не їде.. шо тут рівняти допотопний 1.6 з сучасним 1.0 турбо.. на 30 сил менше, про момент то взагалі мова не йде. треба адекватно порівнювати.rubilnik писав: та да, в мене 1.6 по трасі на літр менше бере. нафік така економія з тими екобустами
а той буде їхати? рівняти фіесту в мегапенсійному водінні з такою витратою як написав, а потім розказувати про то шо вона їде ))), як там давити тапку то ніякі 6 чи навіть 8 в місті мови не буде.vovka писав: ну та воно ж у тебе не їде.. шо тут рівняти допотопний 1.6 з сучасним 1.0 турбо.. на 30 сил менше, про момент то взагалі мова не йде. треба адекватно порівнювати.
буде.xxfOxx писав: а той буде їхати?
як давити тапку в 1.6 то там тоже мови про 8 не будеxxfOxx писав: як там давити тапку то ніякі 6 чи навіть 8 в місті мови не буде.
Особливо гальмування двигуном і плавність розгону впливають на розхід.cdrom писав: wazzup, правий. Від стилю їзди дуже багато залежить.
часто їздимо на шкоді 1,6 бензаpavlo09 писав: як давити тапку в 1.6 то там тоже мови про 8 не буде
Хороша ідея!!wazzup писав:оголошую промо-акцію, зберемо декілька машин, заливаємо всі до відстріла, і пробіг автоколоною від Львова до Стрия і назад, шо скажете? просто дико цікаво
я на наступну суботу зміг би
можна до Миколаїва - економніша поїздка вийде. а взагалі було б дуже цікаво, щоб фокус літровий був і 1.6 атмосферник, я би тоді взагалі в фокусі пасажиром би їхав і на бензин би скинувсяpavlo09 писав: я вже знаю в кого буде найменше
а що ти хотів. древній мотор+ замала потужність під то акпT5-R писав:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Матіз 0.8 акпп траса 6.6![]()
![]()
![]()
![]()
Боюсь думати які цифри в місті
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей