Я вважаю, що своє і здоров'я пасажирів цінніше чим лампочкиrubilnik писав: хоча знайдеться багато індивідуумів, які скажуть що лампочки швидко перегорять і тому подібне, як було в темі про прийняття закону

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я вважаю, що своє і здоров'я пасажирів цінніше чим лампочкиrubilnik писав: хоча знайдеться багато індивідуумів, які скажуть що лампочки швидко перегорять і тому подібне, як було в темі про прийняття закону
а як вони освічують вночі дорогу?kapi писав:Діодні лампи - економічні і довговічні.
kapi писав:Ми ж говоримо про гпбаритні у недостатню видимість
то чувак з англії приїхавmikenat писав: Учимся правильно разворачиваться на круге
а він в тебе автоматично не вкл? бережеш чи шо?topper писав: Шкода регік не включав бо не далеко їхав.
Давно, як мінімум кілька місяців. Теж колись був прозрівLiuskywalker писав: pavlo09, це по Кульпарківській з правого можна тільки на Наукову ?
І давно ? Знаки є ?
бо в тебе АТLiuskywalker писав:капєц , щодня там їжджу - і не бачив![]()
![]()
![]()
І двічі чи тричі теж виродком був![]()
та да...Felix писав: і вапшє - хоч пару раз на місяь нада знаки дивитися
Felix писав: а чо на діваху наїхали за всьо хароше???
за то шо під кайофм - права б забрав по масимуму - тут без варіантів
а по факту дтп - дико співчуваю дівчинці тій, але на іншому ресурсі читав шо вона перебігала дорогу в недозволеному місті... ну і спаси кожного від такоговорогу не побажаєш - а знаючи наших ментів і домисли журналюг для сенсації - то всьо зроблять шоб ваділіху винною зробити
Felix писав: і неважно в яку сторону їхала беха - в першу чергу питання до особи, яка переходить дорогу в недозволеном місті
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей