краска класно виглядає і довговічна + не дає пісочитись бетонуwklef писав:Можна просто грунтовкою пройтись але кілька разівworner писав: малюєш краскою для бетону
от типу такий варіант
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
краска класно виглядає і довговічна + не дає пісочитись бетонуwklef писав:Можна просто грунтовкою пройтись але кілька разівworner писав: малюєш краскою для бетону
гіршеworner писав: получається не гірше чим після "вертольота"
повністю згідний, про шо і говорив що потрібно красити,rubilnik писав: бо якщо не малювати, то буде той самий бетон, з якого завжди порох
знов згідний, але то відео для наглядності а потрібно так як описав вище, тобто коли бетон ще свіжий,, але достатньо прихопив об можна було по ньому ходитиrubilnik писав: і так як той дядько на відео затирає, по вже посвітлівшому бетону, воно буде лущитись, як не тепер, то в четвер
то получається 250 грн за метр під ключ. я б не сказав що то ппц яка ціна..rubilnik писав: полірований бетон. там ціна ппц. дешевше залити звичайний бетон і положити найдешевше плитку, типу гресу
от в києві http://forum.2108.kiev.ua/index.php?sho ... &start=960 120 квадратів, 30 к гривень
Я зробив стяжку..арматура 12 крок 150, і залив бетоном(цемент м-500)зараз чекаю поки вистоїться.По верха планую плиткою для зовнішнього користування.Зима приходить і в гаражі повно води(а на плитці можна воду шваброю зібрати)Saba писав:Треба залити в гаражі підлогу, от думаю яку краще зробити? Хто що порадить?
хз , швагру так і робили : залили основу - десь 30 см колотого каменю +розчин . Прихватило днів за три - чистову стяжку тим же розчином , тільки дрібнішим і рідшим , по маяках під рівень . Знов прихватило і тоді затерли , тільки в затирочний розчин вальнули десь 25% клейової суміші замість цементу ! Получилось не гірше моноліту , і пороху майже ніякого нема , тільки те, що колесами наноситься , замітається на ура !rubilnik писав: гірше бо якщо не малювати, то буде той самий бетон, з якого завжди порох.
В принципе, я бы составил компанию, если по времени успею доделать все остальное (у меня с электрики нужно начинать).vovka писав:Може оптом вийде простіше з якимось супермайстром домовитися скажімо зразу на 3-4 гаражі.
Та...а чого зимою будуть проблеми?rocker писав:BOXER, а чому зимою весело має бути? В мене в гаражі плитка - пробем ніяких нема і ніразу не впав зимою )))
то все стереотипи.. плитка ж різна є.BOXER писав: зимою весело буде))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей