Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я логіки не зрозумів, лотерея якась ...мені прийшла на 92, я певне раз чи два дозаправляв половину баку таким, інші рази тільки 95 та іноді пульс. Заправив пульс... без знижкиrubilnik писав:тобто тим, кого вважають постіним клієнтом? чому тоді мені, заправляючому пулс, прийшла знижка на 95-ий, а другу, заправляючому пулс - на пулс?werdna писав:знижка була лише тому, кому прийшла смска та на паливо вказане в смсці.
обоє практично завжди лиєм до повного
Цистерна то одна і та ж, але треба врахувати шо Укрнафта біля протезного ближче знаходиться чим ОККО на Кульпарківській!motor87 писав: ОККО, зауважив такий факт що на Кульпарківську ОККО і Укрнафта (протезний) пропан завозила одна і та ж цистерна. принаймі один раз бачив це 100%. це як розуміти?
коли я задава пиання то ще тривала. Але то таке - всі ми зайняті.ОККО писав: Акція завершилась.
yurec13 писав:ОККО, І ще раз конкретне питання: "Коли впадуть ціни?", щось ти вже почав уникати відповідей та/або роз"яснень щодо цінової політики Вашої прекрасної компанії!!!
Наскільки пригадую - 1 бонус - 1 коп.MAECTP0 писав:коли я задава пиання то ще тривала. Але то таке - всі ми зайняті.ОККО писав: Акція завершилась.
Більше цікавило як боеуси на гроші мінялись: 1бонус=1грн чи 1бонус=1коп?
В першій же відповіді на питання щодо цін було сказано, що умови для зниження будуть, коли долар буде близько 11 грн. Зараз же він навпаки знову почав дорожчати. Всі обґрунтування були надані. Отже, ще раз: ціни на паливо знизяться, коли долар знизиться до 11 грн.yurec13 писав:ОККО, І ще раз конкретне питання: "Коли впадуть ціни?", щось ти вже почав уникати відповідей та/або роз"яснень щодо цінової політики Вашої прекрасної компанії!!!
інакшої відповіді я від тебе і не очікував. хоча заінтригувала твоя фразаОККО писав:Наскільки пригадую - 1 бонус - 1 коп.MAECTP0 писав:коли я задава пиання то ще тривала. Але то таке - всі ми зайняті.ОККО писав: Акція завершилась.
Більше цікавило як боеуси на гроші мінялись: 1бонус=1грн чи 1бонус=1коп?
В першій же відповіді на питання щодо цін було сказано, що умови для зниження будуть, коли долар буде близько 11 грн. Зараз же він навпаки знову почав дорожчати. Всі обґрунтування були надані. Отже, ще раз: ціни на паливо знизяться, коли долар знизиться до 11 грн.yurec13 писав:ОККО, І ще раз конкретне питання: "Коли впадуть ціни?", щось ти вже почав уникати відповідей та/або роз"яснень щодо цінової політики Вашої прекрасної компанії!!!
пацани, очікуємо чергового пакращенняЗараз же він навпаки знову почав дорожчати
1. Не за раз, можна кількома чеками. Якщо встигнете заправити протягом першого місяця, то візьмете участь в першому розіграші, якщо ні, то вже у другому. Отримані шанси не згорають, вони беруть участь у всіх розіграшах.MAECTP0 писав:ОККО, Є пара питань по новій акції:
1. Щоб прийняти участь у розіграші 1000л потрібно залити 60л за раз чи на протязі певного періоду?
2. При залитті 40/60 л отримуєш 2/3 шанси на розіграш 10л?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей