Ну з тим не поспоришBlack писав: пшш - пшш лучше звучит , на любом авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну з тим не поспоришBlack писав: пшш - пшш лучше звучит , на любом авто
вместе с опозитным "бу-бу-бу-бу"Black писав: пшш - пшш лучше звучит
І чому щось до чогось обовязково треба рівняти і кудись ставити ?Dexter писав: імхо, навіть якшо розглянути скромну і доступну аскону б, то її в один ряд до жигулів не можна ставити
доступна класика нормальної людини:
Infernal писав: можна брати Аскону і реставрувати, і чому не можна Жигулі
МОЖНА навіть коників з гімна ліпитиInfernal писав: можна тільки іно?
Над Жигульом працювали також нженери . І їм вдалося з того дряхлого фіата зробити машину, оскільки Фіат з самого початку не витримував випробувальних навантажень , на томість ходова пішла спати зразу, а через місяць кузов пішов тріщати. Під кінець випробувань він просто розвалився.. В кінці кінців Автовазівці згребли то всьо в мішок і відправили поштою назад, в Італію з табличкою "Нікуда не годится".Infernal писав:основна причина це те що над тою ж асконою працювали професіонали і робили все грамотно
а над жигульом працювали алкаші совкові
думаю що ні. Найпереше у вісікми жорсткіший на кручення кузов, менше дверей, менша вага десь на 100 кг.RULES писав:як на мене 2141 має більше потенціалу для технічного тюнінгу і є більш досконалою машиною ніж навіть 2108 і її потомки
Ти напевне забув скільки важить Жигуль??? Він важить рівно одну тонну . незалежна Задня підвіска починає на щось впливати коли машина важить хочаб півтори тонни. Хоча як я і зазначав , що на заводських ричагах можна виставити цілком приємний розвал , і в купі з розпоркою, і подвійним стабом воно нормально тримає керованість при досить активні їзді по місту.andriy320e30 писав: ти забув шо там нерозрізний міст тобто на поворотах колесо небуде мати зцепки- Ніколи порівняно з нормальними машинами . .передня ходова з неправильною геометрією - колесо не в ту сторону лягає шо треба .і рульова то повний п-ц .мотор 2кл -ніякої продувки голови .кузов -ніякої жосткості там небуде ніколи без каркасу .а шо там лишається доброго?
Ну напевне ти самий продвинутий тюнінг'р в Україні, та шо там Україна , світового масштабу , шо ти так запросто можеш обізвати ГІМНОМ. те що люди будують роками і просто живуть тим, виступаючи на змаганнях і в сво'му классі рвуть все як тузік грілку (або майже все, бо іноді приїзжають "повноприводні" ВектриInfernal писав:і ті варіанти шо ти сскидаєш, то всьо тоже говно, бо так не робиться. є ж якісь світові норми і вимоги, яких треба дотримуватись. а робити так як тобі подобається - то є колхоз, і ти будеш тоді висміяний всіма нормальними людьми, а поважати тебе будуть тільки колхзозери такі як ти, і буду собі тусуватись шайкою посміховиск. так шо обирай свою подальшу долю сам, або роби по людськи, або не роби нічо, або роби як хочеш, і будь посміховиськом...
Ну якби так було то напевне всі тюнили б не тази а Москвич 2141, як гадаєш?rubilnik писав:як на мене 2141 має більше потенціалу для технічного тюнінгу і є більш досконалою машиною ніж навіть 2108 і її потомки
Не обовязково , але підібрати передаточні числа не завадило бT5-R писав:драг тоже якшо усилити трансмісію
вообше то я Angela питався шо там э доброго, бо з тобою все ясно . Жигуль форевеInfernal писав: незалежна Задня підвіска починає на щось впливати коли машина важить хочаб півтори тонни.
Підтримую .по наших ямах особливо в селі саме то.!Linux_Rock писав: Треба розуміти що ці корита лише щоб сраку возити з дому на роботу і троха на дачу
Це не моя цитатаInfernal писав: T5-R написав:
драг тоже якшо усилити трансмісію
Не обовязково , але підібрати передаточні числа не завадило б
і купуєш нормальну машину під проектM@sTeR писав: доходиш до такої точки коли питання стає як DANKO каже: "Хочеш спорт забудь комфорт" !!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей