як ?Enter писав: Заїдеш.
дороги зовсім нема на оцьому відрізку
Переглянути більшу карту
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а варіант маршруткою не розглядається?Smith Wesson писав: Тепер читаю і там перекрили, скажу дружині що до мами тепер вона не поїде
Оу, факамаза! Добре шо сказавKost писав: на Стуса змило знов дорогу дощем))) кусок провалився на перехресті біля ВОГ заправки на підйомі на сихівський міст)) такшо акуратно там) я вже дном вальнув нехіло на тому місці вдень)
та я би з радістю, но в мене там село в тому керунку і купа родиниBOXER писав: хоча є - не женись в Розділ
З двома малими дітьми? Я сам нашими маршрутками не дуже люблю їздити.topper писав: а варіант маршруткою не розглядається?![]()
я не знав шо в нього 2 дітейSmith Wesson писав: З двома малими дітьми? Я сам нашими маршрутками не дуже люблю їздити.
St-ART писав: Хіба може як з Жидачева в Калуш їхати, то десь так само.
жип! в мене може з висоту пачки-півтори)B_R_O писав: в нього від дороги до бампера відстань в пачу сигарет стоячи
B_R_O писав: хто скаже як з Мукачево до Хуста ???
ну наф таку машину, переживати на кожній ямі і горбі.topper писав: жип! в мене може з висоту пачки-півтори)
більше газу - менше ямB_R_O писав: ну наф таку машину, переживати на кожній ямі і горбі.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 4 гостей