Якщо обійтися без "штинушарму старого міста" і тому подібних приколів, а робити нормальні асфальтовані дороги - грошей вистачить значно більше речейvovka писав: чого ти вирішив що його достатньо на всі ремонти доріг в місті

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якщо обійтися без "штинушарму старого міста" і тому подібних приколів, а робити нормальні асфальтовані дороги - грошей вистачить значно більше речейvovka писав: чого ти вирішив що його достатньо на всі ремонти доріг в місті
+1 за добробут згіднийLiuskywalker писав: От Ендрю теж критикує , але в нього конструктив практичний присутній , наприклад , з тим же "Добробутом" . Думаю більшість погоджується, що цей "купи-продажний наріст" в історичному центрі ну ніяк не вписується і місто б тільки виграло , забравши його нафік і облаштувавши там норм. вузол для громадського транспорту і той же паркінг , причому по площі там на все вистачить і підземного не треба , ІМХО
Я готовий поспорити що 2 багаторівневі парковки на 100 машин абсолютно не вирішать проблеми, і навіть якщо вони будуть безкоштовні, то в основному вони удуть пустувати. Треба мінімум 500-600 паркомісць забезпечити на кожному з підїздів до центру, ти глянь скільки машин на коперника стоїть цілий день, то рахуй вже одна забита паровка на 100 місць, а рухаючись на пл. Галицьку, на Січ. Стрільців, на Костюшка, на дорошенка і т.п. там більше тисячі машин назбирається, а далі застав там запаркуватись тих всіх ушльопківDoktor писав: oleg-energy, 2 багаторывневы парковки на 100 машин і проблем не буде
отут напевно ключ у всьому . Бо я канєха Апокаліпсиса лічьно не знаю, але з його останніх постів чомусь склалося враження , що навіть якщо центр буде буквально оточений паркінгами на тисячі місць , причому навіть повністю халявний , то він все одно заїде під поріг , бо "курва , я плачу транспортний збір і податки , тому я туйка-во буду паркувався , де мені треба і мав ваші паркінги вдупі , бо я - не стадо ! "Jarevych писав: а далі застав там запаркуватись тих всіх ушльопків
ясно що не вирішать.. бо навіть хто до того часу їздив на маршрутці - тепер подумає - ну є ж парковка, ще й безплатна , їду на машиніJarevych писав: Я готовий поспорити що 2 багаторівневі парковки на 100 машин абсолютно не вирішать проблеми
то треба якісь розрахунки, може їх там і справді не достатньо щоб відразу взяти все відремонтувати.. он чомусь на трамвай на сихів позичають кредити і т.п. по області доріг взагалі немає за невеликими винятками.AndrewK писав: а робити нормальні асфальтовані дороги - грошей вистачить значно більше речей
кстать , далеко не факт . Маленька історія : на Ковельській активно будується цех по виготовленню вікон, відремонтували старий корпус якогось складу чи хз , активно облагороджують територію і я зауважив , що стелять все бруківкою , не найдешевшою походу і з нормальним виконанням подушки і т.п. , бо там будуть фури їздити . Спитав при нагоді , чому бруківка , то ж дорого ппц , напевно , не простіше було асфальтом закатати ? На що почув у відповідь , що покласти там асфальт ,який не попливе за рік-два вийде мінімум на 40% дорожчеAndrewK писав: Якщо обійтися без "штинушарму старого міста" і тому подібних приколів, а робити нормальні асфальтовані дороги
шоб заплатити за парковку треба мати батьків чиновниківDoktor писав:показуюють лохів, які готові за все платитиrubilnik писав: от такі теми й показують жлобів які готові за дві гривні вдавитися
в мене таке враження ,що у половини форуму батьки якісь чиновники які крадуть гроші,і їхні діточки тут бігають і розказують,що треба палтити за все!
Че питання треба з його закупівельником обсудитиLiuskywalker писав: Хз , наскільки можна тому прорабу вірити , але , ІМХО , там приватник і гроші він рахувати напевно вміє
ага тільки за правління яника ні копійки з нього в дороги так і не пішлоvovka писав: не безмежний.
держава складається з громадян які її будуютьLiuskywalker писав: до реалій держави нашого час
Doktor писав: держава складається з громадян які її будують
государство - это не дом, а скорее дерево. Его не строят, оно растет само, подчиняясь закону природы, и дело это долгое. Тут не каменщик, тут садовник нужен.
Не вперше чую що з бруківки виходить дешевше ніж нормально з асфальту.Liuskywalker писав:кстать , далеко не факт . Маленька історія : на Ковельській активно будується цех по виготовленню вікон, відремонтували старий корпус якогось складу чи хз , активно облагороджують територію і я зауважив , що стелять все бруківкою , не найдешевшою походу і з нормальним виконанням подушки і т.п. , бо там будуть фури їздити . Спитав при нагоді , чому бруківка , то ж дорого ппц , напевно , не простіше було асфальтом закатати ? На що почув у відповідь , що покласти там асфальт ,який не попливе за рік-два вийде мінімум на 40% дорожчеAndrewK писав: Якщо обійтися без "штинушарму старого міста" і тому подібних приколів, а робити нормальні асфальтовані дороги![]()
![]()
Хз , наскільки можна тому прорабу вірити , але , ІМХО , там приватник і гроші він рахувати напевно вміє
а як ти вважаєш чому наше місто не може зробити безплатних туалетів???Dexter писав: ти напевно і 2 грн на туалет пожалієш, "підеш за хату срати" (с) зато не лох, 2 грн зекономив, та?
минулого року їздив - файно їдеoleg-energy писав: От навіть в Солонці мешканці скинулися на дорогу і її роблять з бруківки:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей