навіщо з убогими спорити? колись практика всіх найде і покаже реальний краштест
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Трендиш як троцький. Іномарка не панацея від травм. На власній шкурі перевірив. Пассажир виламав башкою скло, бо був не пристібнутий і взагалі не дуже тверезий, шоб хочаб за шось триматися. Машина відповідно в хлам. Я вийшов з машини так як і сів. При чому був не пристібнутий. Швикість була хз. 4 передача , обороти 3000. Як зараз памятаю.Bohdan писав: На Жигулях для того щоб серйозно травмуватись достатньо і 40 км/год, тоді як на будь-якій іномарці тих самих років шанси в рази вищі. Згідний?
Ти тупий, чи притворяєшся? Тикни пальцем, де я таке писав? Нормальна машина дає БІЛЬШЕ шансів при однакових умовах. Я показав відео, де ВАЗонок лупнувся в лобовуху з середньостатистичною іномаркою. Не Геліком, якого ти так хочеш, не з майбахом чи якимось танком типу Х5 і т.д. І результат на лице - іномарка врятувала життя власику, а ВАЗ вбив всіх пасажирів і водія. Тобі не здається дивним, що ВСІ тут притримуються однієї думки, а тільки ти - іншої? При тому, що тут половина - власники ВАЗів і ніхто з них не несе такої ахінєї як тиInfernal писав: Трендиш як троцький. Іномарка не панацея від травм.
Ну якщо в тебе нема дверок в машині - повірю що ти як сів, так і вийшов. Ну абоInfernal писав: Машина відповідно в хлам. Я вийшов з машини так як і сів.
означає погнутий бампер і розбита фара. Тоді дверки відкриваються ще нормально.Infernal писав: в хлам
Навене ти тупий або ще тупіше. Я ж сказав в хлам . Пів переда немає, кузов повело, панель напополам руль в баранячий ріг. Деформований відсік де корбка, праві двері заклинило, дах зігнутий.Bohdan писав: означає погнутий бампер і розбита фара.
ВАЗ - то моя перша машина, на якій я вчився їздити з 13 років, на якій їздив перші два роки після того, як одержав права, і яка в мене ще є дотепер. Ще питання?Infernal писав: на заборі прочитав? керована норм їде рівно , навіть 130+ (По ЖПС)
по ходові читай http://www.drive2.ru/b/920383/
Тобі вже пояснювали. На жигулю і 80 їхати деколи небезпечно. При тому, що по тій же миколаївській трасі (знаєш де то, нє? Чи "тільки по місту їздиш"?) на нормальній машині на деяких відрізках там можна і 200 їхати (за певних дорожніх умов, обстановки і т.д.).Infernal писав: Всі смерті трапляються як правило на досить пристойних швидкостях і в основному за містом де і їдуть деякі під 160 -180-200.
Ти якийсь зациклений. Ти за межі Львова виїжджав колись взагалі?Infernal писав: В містах за рульом переважно не гинуть
Та таке враження, що автор теми якраз надихав того, хто то відео робивYelik писав: відео прямо в ціль.
Infernal писав: Навене ти тупий або ще тупіше. Я ж сказав в хлам . Пів переда немає, кузов повело, панель напополам руль в баранячий ріг. Деформований відсік де корбка, праві двері заклинило, дах зігнутий.
який бампер![]()
показати фотки до аврії . Тіпа як я вчився їздити ??? і шо лишилося з машини.Dexter писав: маленьке брехло, після таких аварій в вазі люди не виживають... ну принаймні на своїх ногах не виходять з машини. але залишим це без обговорення, всі ж знають, шо ти на 90% пецдіш
покажи. чи фотки на тому ж фотіку де й відео з їздою?Infernal писав:Доречі пасажир ше пів року виколупував скло з морди
та так, то вони якраз розгін знімалиRULES писав:покажи. чи фотки на тому ж фотіку де й відео з їздою?Infernal писав:Доречі пасажир ше пів року виколупував скло з морди
ану-ану , на мотоциклі взагалі то ше небезпечніше . То може тепер і спорт байки всим повикидатиSt-ART писав: Тобі вже пояснювали. На жигулю і 80 їхати деколи небезпечно.
Давай, якщо ти не пецдун, то маєш показати. І якщо правда те, що ти написав про аварію, то сам ти міг вийти хіба через вікно. Ну або двері просто вирвало.Infernal писав:показати фотки до аврії . Тіпа як я вчився їздити ??? і шо лишилося з машини.Dexter писав: маленьке брехло, після таких аварій в вазі люди не виживають... ну принаймні на своїх ногах не виходять з машини. але залишим це без обговорення, всі ж знають, шо ти на 90% пецдіш
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 3 гостей