не заперечую, то факт і шо з того?спитр як не як має значно більшу корозійну активність ніж бензин

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не заперечую, то факт і шо з того?спитр як не як має значно більшу корозійну активність ніж бензин
ну почнем з того шо в Бразилії їх етиловий бензин містить 95% спирту а наш 65%шо з того - а таке, що в авто для бразильського ринку, тай просто в таких, які призначені для роботи на тій самогонці - всі вони мають змінені паливні магістралі та й всю паливну систему для того, щоб воно не вийшло з ладу
Рік випуску авто який?nazikey писав: авто 2,2 л, бмв Е39
Оппаsashanova писав: в Бразилії їх етиловий бензин містить 95% спирту а наш 65%
Шо важко знайтьи стандарти на наш спиртовмісний бензин?ОппаЦе як то в нас 65%?
2001 рокуYelik писав: Рік випуску авто який?
От знайди і кинь сюди стандарт! (тому і питаю, бо таке перший раз бачу, з того що знаю в 2014р. в нас мало бути не більше 7% спирту, при 65% машина не адаптована не поїде)sashanova писав: Шо важко знайтьи стандарти на наш спиртовмісний бензин?
, то в звичайному бензині (не спиртовому) до 2014р. мало бути не більше 5%, в реальності в деякому бензині при дослідженні його доля складала до 15%тому і питаю, бо таке перший раз бачу, з того що знаю в 2014р. в нас мало бути не більше 7% спирту
поїде, поїде, я пробувавхоча при 65% машина не адаптована не поїде
ще дві заправки на обїздній дорозіДенис писав:До Шелу претензiй нiколи не мав. У Львiвськiй областi тiльки три заправки де можна заправити газ:
1-Киiвська траса,за Дублянами по правiй сторонi.
2-кiльцева дорога,село Кам'янопiль,недоiзжаючи до Пiдбiрцiв.
3-вул.Зелена,перед Сихiвським цвинтарем...
і зразу все і всім зрозумілоFelix писав: там коло буди того ведмедя в буді другій сидят окремі газовщікі
Через це я і перейшла майже з самого початку на 92, присадок менше.Fobos писав: Червоний наліт на свічках через присадки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей