ПроснувсяAndrewK писав: Зобаньте клон Корвета

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ПроснувсяAndrewK писав: Зобаньте клон Корвета
Ага , як мінімум 50% потужності від номіналу )))AndrewK писав: А антистатичну полосу побував? Кажуть ще потужності додає
Твоа особиста неприязнь 2107 не виключає її з класичної лінійки ВАЗ заднеприводного сімейства. Особисто мені вона дуже подобається. Ці прямокутні форми були дуже модними в 80 ті.AndrewK писав: Ога, ну да, офігенно класична машина . Я розумію -01, -03 чи -06 в класиному стані. Але -07
Навіщо? в мого колеги в діда була тройка 72 року, ше та шо з хромованими арками. Вона мякша за любу іномарку , а вигляд просто шик. Таких машин вже просто немає і ніколи не буде. Така машина одна в місті . ось тобі приклад мякої але недорогої машини. Навіть ту саму 2107 можна зробити дуже мякою. Конфіг ходової підбирай сам який хочеш.AndrewK писав: Мені теж. Але шо дєлать. Виключно питання грошей. Хо хоче м'яку - бере дорожчі машини
Ну знов . викинь все і зроби БМВandriy320e30 писав: а якшо починати то викидати мотор трансмісію і ходову.і ввраювати каркас все
П чего зря то ? ну не люблю я крутит эту штуку в районе задницы.Black писав: А вот это зря , как же ты ездишь в городе (если у тебя не ковш) ?
Как по мне лучше всё таки стёкла. Особенной потреби в кондюке не испытываю. А холодильник у меня дома естьBlack писав: А может просто не умеешь им пользоваться ? Включаешь на короткие дистанции, и игнорируешь эллементарно опущенные стёкла.
Я почему то люблю более старые машины или более современные но старой школы и приимущественно более корчового типа. Скажем шикарному Бентли я предпочту Мустанг ГТ500 . Самое оно, и задница с мостом как у ЖигуляBlack писав: Ну такое очучение что мы по твоему застрять в конце 20 века и ездить что придумали, смотри на мир по другому , ни что же не стоит на месте...... твою привязанность к "классике" ни кто ж отбить не может развлекайся на здоровье.........
Ездил пробовал. Чесно ? Боюсь разбить. Я не вижу себя в этих машинах. Какая машина мне по душе я уже сказалBlack писав: Сорри ни чего личного но складываеться такое очучение что кроме "бюджетных" ино ты ни чего не попробовал в руле.У тебя всё под 1 шаблон в тексте , поверь есть достаточно "не скучные" экземпляры
Не хочешь говорить про Жигули - не товарищcdrom писав: Ти вроді як сам і відповів на своє питання в тому ж реченні. Закриваємо тему?
Колись слівкі общества, пихаті москвічки і взагалі люди досить заможні їх купували і розсікали простори необьятной родіниЖигульме писав: я на ВАЗі катаюсь, ну люблю цю машину але я від неї не в захваті... якшо говорити про сток салон ходова двигун то я не знаю як люди колись на них дальняки катали) наприклад мені в Ожидів злітати (70км) то половину дороги я вже лівою ногою газую бо з моїм ростом 192см на 07 сідухах не оч зручно їхати, та і на СТОКу фуру тяжко обігнати)) і ваще то якийсь бред перед народом свою думку глаголити.. маєш,любиш, пре тебе , то возися катайся ,для чого то робити так шоб всі знали який ти страшний ТАЗовод))
Ну з ксеноном ти майже правий. Поставив тому що підвернулася така можливість зробити все дуже дешево і ще й в розсрочку. Тобто я взагалі не хотів його ставити. Потім глянув , коли фарки сині вроді так нічо більш менш симпатично виглядає. Да і шо не скажи воно світить в рази краще ніж на стандартних лампах.AndrewK писав: А більше, окрім, легких змін по ходовій, говноксенону і гарбузів я там ніц не бачу
Як ти думаєш, вони їздили, бо їм було в таких машинах мегакомфортно, чи тому, що просто вибору не було? Чомусь Висоцький на Мерседесі їздив, а не тюнінгував жигуля, правда?Infernal писав: Колись слівкі общества, пихаті москвічки і взагалі люди досить заможні їх купували і розсікали простори необьятной родіни
Проблема в тому, шо ваз - машина хренова сама по собі. Тобі вже 100 разів сказали всі її мінуси, а ти далі тут хочеш щось доказати. Так і проситься сюди відео з подібної темиInfernal писав:Про дальняки, скажу так : коли погана дорога , то саме найгірше, постійно шось обїзжай і тормози. Коли хороша дорога, то супер . Їдеш як всі , а в чім проблема??
Як добре, що ще є москвич! Чим би ти тоді себе втішав? Фірою?Infernal писав: Нікуди не хилиться, носом не клює, в повороті не нахиляється як той Москвіч
Ключова фраза даної темиSt-ART писав: На даний час, жигулі - машина, яка себе віджила як авто на кожен день. Вона хіба для того, щоб на відреставрованій в оригінальний стан кататися в своє задоволення по місту 40-60 км/год під Ретро ФМ
Чо, береш американське виконання і вуаля: маєш холодець на колесах.Infernal писав: Вона мякша за любу іномарку
Тобі треба з KOVAL стати на драгуInfernal писав: Залюбки би рванув з якоюсь Двінашкою чи ше чимось переднеприводним і на 16 клапанах)
і ще прикольне слово "жигулИ"Infernal писав: Не хочешь говорить про Жигули - не товарищ
як чого, бо в ті часи з тюнігом напряг був, не було стіко тюнячок (хіба полоса Мішелін на лобове і епоксидна розочка на ручку КПП, а і обшивка руля з дроту, єх ностальджіSt-ART писав: Чомусь Висоцький на Мерседесі їздив, а не тюнінгував жигуля, правда?
Ти справді думаєш, що дипломати, видатні люди і просто товстосуми тих часів їздили на мерсах, вольво, бмв бо був напряг з тюнінгом до ВАЗ?MAGYLA писав: St-ART написав:
Чомусь Висоцький на Мерседесі їздив, а не тюнінгував жигуля, правда?
як чого, бо в ті часи з тюнігом напряг був, не було стіко тюнячок
Я такої ж думки.AnGeL писав: кщо ваз класика, то максимум оригіналу, рідний салон і всяке таке, ковпаки, і дзеркала і всі ті приколи, в ідеальному стані. от тоді тут 95% людей буде пісяти кіпяточком на той ваз
Я от особисто вклав порядка $2к в реставрацію своєї 21011. І не тому, що "уася, прадвінутий", а тому що мені така машина в оригіналі приносить задоволення. І я не кричу то на кожному кроці і не розказую всім, що ВАЗ - то круто. Просто роблю то, що мені подобається, і надіюся, що як закінчу, хтось це оцінить. При тому всьому (останній раз пишу то) я чітко розумію, що жигулі - то вже ретро-машина, яка ніяк не годиться, як повозка на кожен день.Infernal писав: А пишуть гі..но, бо тіпа "прадвінуті", уася)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей