В першому відео ти чим кращий за маршрутку?mikenat писав: Из жизни маршрутчиков...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В першому відео ти чим кращий за маршрутку?mikenat писав: Из жизни маршрутчиков...
та він і так достатньо рух притримав, робити велику пробку через дурня також нема сенсу. правильно зробивbrrrr писав: В першому відео ти чим кращий за маршрутку? Бордюри нищиш.
topper писав: до сракі! то або кожного року треба робити або хз, в мене дев"ятка також була посвячена А ті іконкі +5 подушок машині додають?
Та забив на ту справу, в мене посуті пошкодження були незначні, трохи царапин і поламаний фароомивач, але коли оцінював екперт то написали пошкоджень на 5к. Прикол в тому, що в мене заїхав знайомого батько коли здавав назадR2-D2 писав: і як в тебе в результаті порішалось? Подавав в суд?
Dexter писав: не збивай з нього лишньої каси
в дупу доброту, ІМХО !R2-D2 писав: просив ДАІ мене на алкоголь перевірити
ну як понесло, злетів з горбочка в калюжку ( в той момент дав по гальмам) і вийшло шо понесло, але мокру дорогу тримає добре і тормозить добре ( dayton резина, модель не памятаю, 1й сезон)rubilnik писав:R2-D2, співчуваю канєшно, але я завжди в таких випадках дуже обережно їду, тримаючи третю ногу на педалі тормозабо придурків дуже багато(хоч я по таких містах як львів не їзжу), можна всякого чекати. мене то навчило коли чуть не влупився в такого красавца як той дєд.
що за гума, ти кажеш що тебе понесло?
втопку ліберальність! Збивай по-максимуму, як буш продавав авто, з тебе будуть збивати конкретно )R2-D2 писав: та ну, видно шо дєд не з забезпечених, ще й синок рагуль... не буду вже так нагло, але постараюсь по справедливості
факт!AndrewK писав: Крутий, кулє, поки йому "по морді" не запахло.
R2-D2 писав: я відкрив вікно і то чудо кричить "зупинись, борзий чи шо?!", ну я скидаю швидкість, зупиняюсь по чуть-чуть, а він пішов на розворот через дві сплошних
Як потрібно діяти в таких випадках? Пост ДАІ стояв аж під мостом в сторону Дублян, хоча раніше був на Галицьому перехресті. Хотів повідомити по зелло, але не помітив куди саме поїхав порушник, а з'єднання з інтернетом перервав дзвінок...
То точно, саме сюди зразу постити треба було
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей