та шо ти хочеш шоб він признався - йому бабло платять шоб він тут тіпа умні вєсчі чесав на лаха расчітаніasteroid писав: Просто признайтесь і пїздець

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дякую за пораду, врахую обов'язково Вашу думку.ОККО писав: Як автомобіліст можу лише порадити заправлятись тільки в одній вподобаній мережі (незалежно від її кольору) і перестати катувати авто "експериментами" і докатуваннями до пустого баку.
Щемить, але напевно з інших причин, ніж ті, що Ви мали на увазі. Я вже не раз казав, що будь-кому легше звинуватити паливо, це найпростіша річ, яка приходить в голову при виникненні якихось технічних ускладнень. Я достатньо поїздив (і їжджу) на експертизи, щоб скласти свою думку і деяку статистику з реальних причин. А як автомобіліст... Що ж, власний X-Trail 2008 року я заправляю виключно на тих же заправках нашої мережі, що й всі тут. Більше того, досить часто ще й в різних регіонах нашої країни. І за весь час я так і не відчув от того таємного відчуття "не тяне" чи ще якогось. Може двигун не примхливий (це без сарказму).soviet писав: Дякую за пораду, врахую обов'язково Вашу думку.
Проте дам Вам теж пораду як автомобіліст - звільніться з мережі АЗС "ОККО", бо у Вас мабуть серце щемить як у автомобіліста, коли пишуть про неякісний бензин.
1. Ні, картка потрібна тільки на заправці для того, щоб отримати комплімент.hrdrive писав:дістав 3 карточки 50 грн компліменту в суші.
1. мені треба мати при собі карточку фішка при використання знижки в ресторані?
2.ч и може моя сестра без мене використати ці знижки?
дякую!
Векслер, заправляй частіше повний бак - швидше закінчиться на складах дорога бенза і почнуть продавати дешевшуVexler писав:Тижні минають, а ціни зависли на 15,99грн.![]()
ОККО, скільки ви гігатон бензи привезли, що ніяк ціни не зменшуються?
Код: Виділити все
Тижні минають, а ціни зависли на 15,99грн. :facepalm
ОККО, скільки ви гігатон бензи привезли, що ніяк ціни не зменшуються?
Я про це і від інших людей чув, але заїхав вчора на "Окко" на Зеленій, запитав, а оператори лише знизували плечима, мол нічого не знаємо, перший раз чуємо...azakharchuk писав: Там вроде еще и акция до воскресенья, при заправке Pulls'ом до полного - Pulls идет по цене 95го.
тобто тим, кого вважають постіним клієнтом? чому тоді мені, заправляючому пулс, прийшла знижка на 95-ий, а другу, заправляючому пулс - на пулс?werdna писав:знижка була лише тому, кому прийшла смска та на паливо вказане в смсці.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей