Konsperant, нюанс в тому що я на машині майже не виїжджаю, через таку ціну на бенз + зараз диплом пишу, як тільки трохи з"явиться грошей на бенз та часу, зразу набираю
щось я пропав але на справді рік був бідний для авто і сильно нічого не змінилось
Поганяв минулого року на горі в Східниці та ралі Східниці нулем із втрат потік 1аморт і відірвалось кріплення заднього стабу, потім на початку цього року був нулем на горі в Буковелі трохи фото:
Східниця день 1
один з онбоардів:
Східниця день 2
Трембіта буковель 2015
онбоард в салоні 3 людини:
По ремонту було поміняно задню ступицю з підшипником, і замінено всі патрубки охолодження з радіатором, поставив підшипник на мотор пічки, тепер гудить трохи менше
по тюнінгу зробив з фанери полку під овали, і втулив туди овали JBL CS69 якось так:
бумкали досить приємно, але обірвав контакт на одній з колонок і чомусь появився дивний звук від колонки якщо по ній постукати, або на низьких частотах, такщо потребую допомоги від когось хто займається ремонтом автозвуку
І все вроді було добре, катався в задоволення подорожував по Україні і т.д,
але одного ранку прокинувся з думкою що машина не дороблена не доведена до того, яким я хотів би її бачити, зваживши всі за і проти вирішив що треба довести все це діло до пуття, а саме:
прогріла прокладка колектора і штанів коли валили на майдан,а при спробі відкрутити гайку обламалась шпилька на колекторі, їздив так практично рік, щоб вирішити це треба знімати випускний колектор, відповідно зразу міняти прокладку і знімати впускний, а якщо впускний то скинути би вже і голову знаючи яка якість лиття на заводі і тут понеслась...
на днях розкажу що робиться і як то все буде виглядати