Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну це вже ппц......морду за таке бити точно требаbrrrr писав:красава![]()
![]()
о то між південним і кульпарківським кільцем є унікальний газон,де купа оленів паркується. все забуваю сфоткати. кожного разу їду поруч і мене трафляє від тих імбіцилівbrrrr писав: красава
а мені кажетсо що то макдональдс біля нового цумуMEGASinK писав: о то між південним і кульпарківським кільцем є унікальний газон
+1Glibko писав: макдональдс біля нового цуму
Я його раз "облакадав" за таке на джерельній. не дойшлоxxfOxx писав:Ще один красавчик на Городоцькій, і [цензура] що через такого оленя пробка зато воно сидить в машині з аварійкою (п.с. спереду і ззаду того муділи є по 1 паркомісцю, де без проблем можна було запаркувати своє корито)
Таких ідіотів треба обфафакувати по повній. Як не доходить то виходити і культурно пояснювати. Але, якщо воно стоїть на аварійці, то точно скаже "я поламався"xxfOxx писав: Ще один красавчик на Городоцькій, і [цензура] що через такого оленя пробка зато воно сидить в машині з аварійкою (п.с. спереду і ззаду того муділи є по 1 паркомісцю, де без проблем можна було запаркувати своє корито)
та той баран, побачив, що я знімаю і зразу поїхав, ну вот що за бидло на дорогах в нас, два місця є вільні візьми та й перестав машину, то взяв і з 3х полос зробив 1.TAXI писав: Таких ідіотів треба обфафакувати по повній. Як не доходить то виходити і культурно пояснювати. Але, якщо воно стоїть на аварійці, то точно скаже "я поламався"
Знак аварийной остановки пусть выставляет и колупается (создает видимость ремонта), а не сидит и в носу ковыряетTAXI писав: то точно скаже "я поламався"
В мене було минулого року 2 рази ставав. Одного разу в лівій смузі перед перехрестям Виговського-Любінська(перегрівався бензонасос), а другий раз - в середній смузі на Стрийській(заміряв розхід до пустого баку) :) В обидвох випадках стояв менше 5 хв тому ніяких аварійних знаків не виставляв.Pashko писав: Знак аварийной остановки пусть выставляет и колупается (создает видимость ремонта), а не сидит и в носу ковыряет
FENIX писав: справжній патріот бл*ять
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей