Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
УкрНафта
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Ми колись тестували недолив на заправках, то найбільший був на ОККО і ВОГ, а на сокарі, укрнафті і шелл було все чітко!
Ford?
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Re: УкрНафта
Не зовсім так! На Сокарі(тоді GFC) був найбільший недолив, потім ОККО та WOGFobos писав: Ми колись тестували недолив на заправках, то найбільший був на ОККО і ВОГ, а на сокарі, укрнафті і шелл було все чітко!

-
- Ім'я:Олег
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
По газу мушу визнати - на Shell'івському газу набагато веселіше машинка їде (чи суха погода, чи дощ), ну і розхід також приблизно на 1-2 л. менший. Так що при різниці газу в 60 коп. економії не виходить. Ще по місту можна їздити, а шоссе я б радив все-таки Шелл.
-
- Стать:жінка
- Контактна інформація:
+1, їде на газі з шелу майже як на бензині, розхід на 0.5 л менший ніж на укрнафті. Думала шо показалось спочатку, для проби знов на укрнафті заправила, і знов ледве їде. Цікаво чого такFresh83 писав: По газу мушу визнати - на Shell'івському газу набагато веселіше машинка їде (чи суха погода, чи дощ), ну і розхід також приблизно на 1-2 л. менший. Так що при різниці газу в 60 коп. економії не виходить. Ще по місту можна їздити, а шоссе я б радив все-таки Шелл.

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Yelik, ну давно то було, забув вже :) Але якби там не було, мене розхід на сокарі зараз радує, порівняно з укрнафтою, я вже думав, що машина поломалась.
Ford?
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Iзжу на пропанi,i намагаюся оминати Укрнафту,бо по перше намахують,а по друге iхнiй газ мому Фордiку не пiдходить(плавають холостi та не виiзжаю бажаний пробiг),вже краще АNP,а так то тiльки Шелл...
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
tetraider писав: в мене детонація капєц на 92 укрнафти, на вогівській 95 не було такоготреба буде спробувати 95 укрнафту

- UncleSam
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 3 рази
Трішки новин по спирту:
1. запрвлявся на днях на укрнафті (до речі в мене по місту розхід шо укрнафта шо сокар однаковий), казав заправщик, що в його знайомого в 21099 втикнув бензонасос, машина постійно на спиртовому їздила.
Можливо, що це паливо сильно сушить (що саме сушить я ще не до кінця розумію)
2. знайомий зараз на ньому їздить - пріора 1.6 16в на валах, машина нормально їде, але таке враження, що великий розхід.
Якщо все так - ти виходить те саме що заливати простий 95-й (якще не брати до уваги, що спиртовий бензин може нанести якусь шкоду для двигуна).
Є в когось якісь новини стосовно спирту?;)
1. запрвлявся на днях на укрнафті (до речі в мене по місту розхід шо укрнафта шо сокар однаковий), казав заправщик, що в його знайомого в 21099 втикнув бензонасос, машина постійно на спиртовому їздила.
2. знайомий зараз на ньому їздить - пріора 1.6 16в на валах, машина нормально їде, але таке враження, що великий розхід.
Якщо все так - ти виходить те саме що заливати простий 95-й (якще не брати до уваги, що спиртовий бензин може нанести якусь шкоду для двигуна).
Є в когось якісь новини стосовно спирту?;)
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Контактна інформація:
а шо Шелл такий пєсдаий?Денис писав: а так то тiльки Шелл...

я так поняв його ільки за Малеховом можна лити? чи ше десь є їх гащові заправки?
- Денис
До Шелу претензiй нiколи не мав. У Львiвськiй областi тiльки три заправки де можна заправити газ:
1-Киiвська траса,за Дублянами по правiй сторонi.
2-кiльцева дорога,село Кам'янопiль,недоiзжаючи до Пiдбiрцiв.
3-вул.Зелена,перед Сихiвським цвинтарем...
1-Киiвська траса,за Дублянами по правiй сторонi.
2-кiльцева дорога,село Кам'янопiль,недоiзжаючи до Пiдбiрцiв.
3-вул.Зелена,перед Сихiвським цвинтарем...
-
- Стать:жінка
- Контактна інформація:
зі всіх заправок, на яких поки газ заправляла ця найбільше сподобалась і по їзді, і по розходу. і вона мені найближче. ше б ціну на 50 коп. меншу, взагалі ідеальна б булаДенис писав: 2-кiльцева дорога,село Кам'янопiль,недоiзжаючи до Пiдбiрцiв.

- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
в Тернополі скоро має відкритись Шелл з ГБО
чекаю недочекаюсь)
як їздив в Київ то заправився на ВОГ і на ШЕЛЛ, то на Шелл розхід вийшов майже на 1 л менший
зроблю експеримент грн/км коли відкриється в нас Шелл
бо я колись робив такий експеримент чисто для себе, в Тернополі, заправлявся рівно на 28 літрів, на УкрНафті, ВОГ, НоваГаз(місцева газова заправка), так вот розхід вийшов +/- 1 літр на всіх заправках одинаковий, але враховуючи шо на той час на УкрНафті ціна була на 30 коп менша то ціна 1км на УкрНафті получилась найкраща
при тому шо машина їзала одинаково на будь якому газі, різниці не відчув взагалі
тому зараз в Тернополі заправляюсь виключно на УкрНафті, якшо нема різниці, не бачу смислу переплачувати
цікаво шо буде з Шелл
чекаю недочекаюсь)
як їздив в Київ то заправився на ВОГ і на ШЕЛЛ, то на Шелл розхід вийшов майже на 1 л менший
зроблю експеримент грн/км коли відкриється в нас Шелл
бо я колись робив такий експеримент чисто для себе, в Тернополі, заправлявся рівно на 28 літрів, на УкрНафті, ВОГ, НоваГаз(місцева газова заправка), так вот розхід вийшов +/- 1 літр на всіх заправках одинаковий, але враховуючи шо на той час на УкрНафті ціна була на 30 коп менша то ціна 1км на УкрНафті получилась найкраща
при тому шо машина їзала одинаково на будь якому газі, різниці не відчув взагалі
тому зараз в Тернополі заправляюсь виключно на УкрНафті, якшо нема різниці, не бачу смислу переплачувати
цікаво шо буде з Шелл

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Контактна інформація:
ну всьо - слєдующа моя заправка - то шеллKritik писав: Шелл розхід вийшов майже на 1 л менший

- Денис
Kritik! Напишеш адресу у Тернополi,коли вiдкриеться "газова" Shеll!
Щось вони не дуже спiшать розвивати свою мережу,так як це робить Окко та Wоg(:-
Щось вони не дуже спiшать розвивати свою мережу,так як це робить Окко та Wоg(:-
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
різниці між 92м з ОККО і Укрнафти не замітив
сьогодні залив спиртовий - вроді їде веселіше чим 92й
сьогодні залив спиртовий - вроді їде веселіше чим 92й
-
- Ім'я:Sasha
- Дякував (ла): 99 рази
- Подякували: 156 рази
.
особливо враховувуючи те шо чистий бензин якраз буде бульше сушити анаж спиртовий
якшо рахувати по грошам (по цінам Укрнафти) то 1км пробігу в міському режимі на мпиртовому бензі виходить ДОРОЖЧЕ а ніж на звичайному 95 чи тим паче на 92-му
(Правда цей підрахунок стосується інжекторних двигунів)
Яке відношення має втикнутий насос до спиртового бензину?запрвлявся на днях на укрнафті (до речі в мене по місту розхід шо укрнафта шо сокар однаковий), казав заправщик, що в його знайомого в 21099 втикнув бензонасос, машина постійно на спиртовому їздила.

правильне враження, перерозхід до 1,5л на сотнюзнайомий зараз на ньому їздить - пріора 1.6 16в на валах, машина нормально їде, але таке враження, що великий розхід.

не те саме,Якщо все так - ти виходить те саме що заливати простий 95-й (якще не брати до уваги, що спиртовий бензин може нанести якусь шкоду для двигуна).

- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
sashanova, а якшо мішати 95 звичайний і чпиртовий 50 на 50, наприклад?
-
- Ім'я:Sasha
- Дякував (ла): 99 рази
- Подякували: 156 рази
ugine31 Ми вже з батьою переексперементували купу варіантів (+ деколи до експерементів підключався колєгаа якшо мішати 95 звичайний і чпиртовий 50 на 50, наприклад?

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей