вс6551евR2-D2 писав: камаро, львівська реєстрація, але номера не розгледів
з Брюхович машина
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вс6551евR2-D2 писав: камаро, львівська реєстрація, але номера не розгледів
ходили слухи,що такий бентлі мав купити власник того самого амг золотистого з коричневим (який часто біля гранд готелю стоїть)asteroid писав: сьогодні +- в обід, їхав він явно зі Львова п.с. номера Львівські
Ракетаа*Lesyk* писав:от-такого монстрика зустрів, фото ніяке але шильдик видно, номера правда не львівські:
бо він є і власником гранд готелю))Рижик писав: власник того самого амг золотистого з коричневим (який часто біля гранд готелю стоїть)
я знаюMEGASinK писав: бо він є і власником гранд готелю))
myzikk писав:Ракетаа*Lesyk* писав:от-такого монстрика зустрів, фото ніяке але шильдик видно, номера правда не львівські:![]()
Бачив вже таку саму на львівських номерах з бежевим салоном, а також білу.
Якщо ще раз зустріну обов'язково зроблю фото =)
ти справді віриш в те,що його ніхто ще досі не бачив?Autofot+ писав: і мерс той що жовто чорний цікавить ще
а в ньому появились якісь нові елементиAutofot+ писав: я мав на увазі бачили чи ві на протсязі місяця
У Львові два. Білий з на червоній шкірі і чорний на коричневій, є ще карбон блек на алькантарі. Але він поки на канікулах.Autofot+ писав: вас не зрозумієш то треба то не треба в нас їх вже більше 10 є
Infernal писав: Ти зроби так шоб вона керувалася хочаб так як моя зараз
А швидкість засікали 626 маздою, і було там під 190Infernal писав: 180 вона не піде аж ніяк
я тежRosko писав: я знаю де бентлі проживає але тобі не скажу
А ти точно нічо не перепутав? мож спитай в старого чи він точно сверлив розпредвал і пиляв юбкиserega_l1 писав: А швидкість засікали 626 маздою, і було там під 190, але не хотів писати... Бо сумніваюсь, що ти щось чув про спиляні юбки, сверлені колінвали і розпредвали, пиляні ребра на шатунах, спортивний міст, шприцування шарових і ще багато чого...
axel писав:У Львові два. Білий з на червоній шкірі і чорний на коричневій, є ще карбон блек на алькантарі. Але він поки на канікулах.Autofot+ писав: вас не зрозумієш то треба то не треба в нас їх вже більше 10 є
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей