Я деколи там паркуюсь перед самим входом в церкуву,а ле поважна причина,тому що я інваліда який погано ходить привожу в церкву,і веду в середину тому машина там стоїть.Такщо якщо побачите то не кидайте мене сюда.Liuskywalker писав: зроблю вброс , якщо хоча б хтось один задумається - вважатиму, що не дарма нажамкав стільки букафф
Шановні парафіяни храму св. Володимира і Ольги на вулиці Симоненка .
Я розумію ваше бажання очистити душу перед таким світлим празником Пасхи , але може ви включите мозок і вичавите з себе галицький рагулізм "де став - там всрався" і паркуватимете свої поповозки нормально , враховуючи потреби інших учасників дорожнього руху ?
Якщо ви такі віруючі і ревні парафіяни , то раджу трошки оновити знання з Катехизму \Біблії і врахувати , що ваша сповідь гроша ламаного не варта , коли ви своєю такою поведінкою викликаєте негативні емоції і навіть прокльони (вчора на власні вуха чув, причому досить жорсткі ) !
Для інформації : в околі 30-100 м цілком достатньо місць - бічні вулиці , прибудинкові території , парковка "Барвінку", майданчики біля поліклініки - де можна запаркуватися , не створюючи незручностей іншим. Невже так страшно пройти ноженятами трохи ? А по дорозі зібратися з думками і підготуватися до такої важливої події як сповідь ?
А можливо в такий день вартує взагалі відмовитись від власного транспорту і пройтись пішки чи скористатися громадським транспортом ? Ісус же ж вчив смиренності ...